Kæledyrskølemåtte
Print, 50x65 cm, 1500g, Blå

Nobleza Nobleza

16558-0

New product

Kæledyrskølemåtte - Print, 50x65 cm, 1500g, Blå Udvid

Sørg for, at dit kæledyr holder sig køligt og behageligt med denne blå kæledyrskølemåtte med et stilfuldt print. Måler 50x65 cm og vejer 1500g, perfekt til din pelsede ven at slappe af på.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Kølemåtten måler 50x60, er giftfri og trykt. Den bringer kølighed til din hund i de varmeste måneder. Måtten er lavet af polyester for nem rengøring, holdbarhed og ridsemodstand. Produktfarve: Blå. Hovedmaterialer: PVC, polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 87,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【2022 Nyopgraderet】Den nyopgraderede Nobleza hundekølemåtte fra 2022 løser perfekt problemet med væskelækage og pletter. Lavet af forstærket Oxford-stof, slidstærk, ridsefast og holdbar. Avanceret varmepresseteknologi gør stingene strammere og forhindrer lækage.【Selvkølende】Det indre materiale i kæledyrs kølemåtte er 100% giftfri selvkølende gel, sikker for både mennesker og kæledyr. Ingen behov for at fryse eller køle ned, trykaktiveret kølegel fungerer ved at absorbere din hunds kropsvarme, hvilket får dem til at slappe af og berolige dem om sommeren.【Let at rengøre og opbevare】Bare drys lidt vand, tør det af med en svamp eller blød børste for nem rengøring. Foldbart design, kombineret med en smuk håndbåret kartonpakke, gør kølemåtten til hunde meget praktisk at opbevare og have med udendørs eller på rejser.⭐【Mange funktioner】Ikke kun en fin gave til kæledyr om sommeren, men også fremragende for kæledyrsejere. Den er perfekt til hundesenge, kattesenge, bure, hundehuse, bagsæder i bilen eller på gulvet. Brug den som sædepude, pude eller computerkølepude til dig selv i varmt vejr.【Tips】Størrelse M: 50*65 cm, passende til mellemstore kæledyr. Bemærk: Selvom kølegelmåtten er ridsefast, er den ikke tyggesikker. Vask ikke i maskine. Hvis du har spørgsmål til produktet, er du velkommen til at kontakte os med det samme, og vi er glade for at hjælpe.
Dimensioner
Bredde500 mm.
Dybde650 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.