Grå Kæledyrspude
70 x 50 cm

Nobleza Nobleza

17585-0

New product

Grå Kæledyrspude - 70 x 50 cm Udvid

Forkæl din firbenede ven med denne bløde og behagelige grå kæledyrspude i størrelsen 70 x 50 cm. Perfekt til at give din lille bedste ven en behagelig og komfortabel soveplads.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: Trykt velour, Arktisk velour, Gummibomuld

Læs mere..

DKK 78,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【FLERE ANVENDELSER】 - Denne bløde og varme hunde- og katte-tæppe er utroligt let og bærbar, hvilket gør det til en ideel sengekammerat til dit kæledyr, når du camperer, rejser, i hundekurven, bilen, på sofaen, gulvet og udendørsaktiviteter. Det kan også bruges indendørs, hvor det kan placeres på en dyreseng eller i en bur for at holde dit kæledyr varmt. Hold dine møbler, køretøjer eller sofa væk fra kæledyrshår, fnuller, fodspor og ridser.
【MASKINVASKBAR】 - Langtidsholdbar og fnullerresistent; kan vaskes i hånden eller blot smides i vaskemaskinen og tumbles/tørres i luften. Tæppet vil stadig være i god stand efter vask.
【GENNEMTÆNKT DESIGN】 - Fyldt med premium mikrofiber i separate kamre, skaber dyretæppet den ultimative afslapning for din hund.
【MÅL】 - Længde*Bredde: S (70*50 cm), M (85*70 cm), L (110*75 cm); Passer til katte og hunde. Venligst tjek størrelsen før du køber.
【KUNDETILFREDSHED】 - Vi tager 100% ansvar for alle vores mærkes kæledyrsprodukter. Hvis du har spørgsmål, vil vi gøre vores bedste for at løse dem... Kontakt os!
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde500 mm.
Dybde700 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.