Kæledyrshus Blå
Small (L42 x W39 x H33 cm)

Nobleza Nobleza

17591-0

New product

Kæledyrshus Blå - Small (L42 x W39 x H33 cm) Udvid

Forkæl din lille ven med et hyggeligt kæledyrshus i blåt design. Perfekt til små kæledyr med målene L42 x W39 x H33 cm.

Mængde: 1 stk
Produktfarve: Blå.
Hovedmaterialer: Trykt fløjl, let ensfarvet stof, skum.

Læs mere..

DKK 161,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

♥ 【STØRRELSESANBEFALING】: Plys Husformet Hyggelig Kæledyrtelt. Kattehundeseng indendørs - 42cm (L) x 39cm (B) x 33cm (H) anbefales kraftigt til katte, killinger og små hunde op til 6 kg.
♥ 【KÆLIG KOMFORT】: Denne Nobleza kæledyrshule med blødt plys stof er designet til at holde sig varm, levere et behageligt og hyggeligt sted for katte at slappe af indendørs og hjælpe dem med at slappe af i en dyb søvn! Den lukkede hætte-design forbedrer privatliv og sikkerhed, hvilket tiltaler katte eller hunde, der instinktivt elsker at krybe ind i små rum, mens de hviler.
♥ 【PRODUKTDETALJER】: Super blødt fløjlsplys + 100% polyurethanskumfyld, som øger luksus og varme. Vores hundehus indendørs har også en ekstra aftagelig plysmadras, perfekt til ældre katte, der har brug for ledstøtte for at kunne hvile behageligt. For maksimal vaskbarhed er betrækket lynlås og aftageligt.
♥ 【FLERE BRUGSOMRÅDER TIL KATTESENG】: Alsidig kæledyrseng har en let konstruktion, der gør det nemt for dig at sætte op derhjemme (i stuen, på verandaen, på altanen) eller tage med dig på ture eller andre steder. Dens farverige og søde udseende vil komplementere din moderne indretning i mode.
♥ 【PLEJEINSTRUKTIONER】: Fjern betrækket fra kernen. Kan vaskes i hånden i koldt vand med et kæledyrsikkert vaskemiddel. Hæng til tørre.
Dimensioner
Højde330 mm.
Bredde390 mm.
Dybde420 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.