Kæledyr Termomåtte
Grå, 40x50cm

Nobleza Nobleza

18216-0

New product

Kæledyr Termomåtte - Grå, 40x50cm Udvid

Hold din firbenede ven varm og hyggelig med denne grå termomåtte i størrelsen 40x50cm. Perfekt til både hunde og katte!

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Blød og hudvenligTykt stofHolder effektivt varmen.Produktfarve: Mørkegrå.Hovedmaterialer: polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 82,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Sikker Selvopvarmning】Ingen stik eller elektricitet påkrævet! Sikker brug, spar bekymringer. Den selvopvarmende kæledyrspude reflekterer og holder på dit kæledyrs kropsvarme for at gøre dem varme og behagelige. Den termiske kattehunde seng vil effektivt holde dem varme på kolde dage.【Vaskbar & Skridsikker】Den bløde hunde- og kattemåtte kan maskinvaskes, er nem at passe på og holde ren. Genanvendelig og holdbar. Det skridsikre silikone på bunden af måtten forbedrer sikkerheden effektivt.【Blød Berøring】Den bløde plysede overflade på hunde-tæppet giver en varm og behagelig følelse, hvilket giver en sød nattesøvn for dit søde kæledyr. Ideel gave til killinger, katte, kaniner, hvalpe, hunde, ældre og gigt-ramte kæledyr.【Multi Formål】Den termiske kæledyrspude fungerer godt på gulvet, sengen, sofaen, bilsædet, især udenfor i katte- og hundehuset. Let og bærbar, det er perfekt til at give dine kæledyr varme næsten overalt!【Findes i 5 Størrelser】Den rette størrelse på den selvopvarmende hundemåtte kan give dit kæledyr mere komfort, så tjek størrelsesguiden før du køber. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Dimensioner
Bredde400 mm.
Dybde500 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.