Kæledyrstermomåtte
Grå, 70x48 cm

Nobleza Nobleza

18218-0

New product

Kæledyrstermomåtte - Grå, 70x48 cm Udvid

Forkæl din pelsede ven med denne bløde og behagelige kæledyrstermomåtte i grå. Perfekt til at skabe et hyggeligt hvilested på 70x48 cm.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Bærbar og bekvemHoldbar og skridsikkerVarm og komfortabel.Produktfarve: Mørkegrå.Hovedmaterialer: polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 101,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Sikker selvopvarmning】Ingen stik eller elektricitet nødvendig! Sikker at bruge, spar bekymringer. Den selvopvarmende kæledyrs pude reflekterer og bevarer dit kæledyrs kropsvarme for at gøre dem varme og behagelige. Den termiske kattehunde seng vil effektivt holde varmen på kolde dage.【Vaskbar og skridsikker】Den bløde hunde- og kattemåtte kan maskinvaskes, nem at pleje og holde ren. Genanvendelig og holdbar. Det skridsikre silikone på bunden af måtten forbedrer sikkerheden effektivt.【Blød berøring】Den bløde plys hunde tæppeoverflade giver en varm og behagelig følelse, hvilket giver en sød nat for dit søde kæledyr. Ideel gave til killinger, katte, kaniner, hvalpe, hunde, ældre og arthritiske kæledyr.【Multi-formål】Den termiske kæledyrspude fungerer godt på gulvet, sengen, sofaen, bilens sæde, især udenfor i kattehundehuset. Let og bærbar, det er perfekt til at give dine kæledyr varme næsten overalt!【Findes i 5 størrelser】Den rigtige størrelse af selvopvarmende hundematte kan give dit kæledyr mere komfort, så tjek størrelsesguiden, før du køber. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Dimensioner
Bredde480 mm.
Dybde700 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.