Kæledyrstermomåtte
Grå, 88 x 58 cm

Nobleza Nobleza

18219-0

New product

Kæledyrstermomåtte - Grå, 88 x 58 cm Udvid

Forkæl dit kæledyr med denne bløde og stilfulde grå tæppe. Perfekt til at skabe et hyggeligt sted for din bedste ven at slappe af på.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Bærbar og praktiskHoldbar og skridsikkerVarm og behagelig.Produktfarve: Mørkegrå.Hovedmaterialer: polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 129,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Sikker Selvopvarmning】Ingen stik eller elektricitet påkrævet! Sikker brug, ingen bekymringer. Den selvopvarmende kæledyrs-pude reflekterer og holder på dit kæledyrs kropsvarme for at gøre dem varme og komfortable. Den termiske katte- og hundeseng vil effektivt holde dem varme på kolde dage.【Vaskbar & Skridsikker】Den plysede hunde- og kattemåtte kan maskinvaskes, nem at passe på og holde ren. Genanvendelig og holdbar. Det skridsikre silikone på bunden af måtten forbedrer sikkerheden effektivt.【Blød Berøring】Den bløde plysede hunde-tæppeoverflade giver en varm og behagelig følelse, og skaber en sød nattesøvn for dit søde kæledyr. Ideel gave til killinger, katte, kaniner, hvalpe, hunde, ældre og artritiske kæledyr.【Multi Formål】Den termiske kæledyrs-pude fungerer godt på gulvet, sengen, sofaen, bilsædet, især udenfor i katte- og hundehuset. Letvægtig og bærbar, perfekt til at give dine kæledyr varme næsten overalt!【Findes i 5 Størrelser】Den rigtige størrelse på den selvopvarmende hvalpe-måtte kan give dit kæledyr mere komfort, så tjek størrelsesguiden før du køber. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Dimensioner
Bredde580 mm.
Dybde880 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.