Kæledyrstermisk Måtte
Grå, 115x72 cm

Nobleza Nobleza

18220-0

New product

Kæledyrstermisk Måtte - Grå, 115x72 cm Udvid

Forkæl dit kæledyr med denne bløde og varme kæledyrstermiske måtte i en smuk grå farve. Måttens mål på 115x72 cm giver rigelig plads til din firbenede ven at slappe af og hvile komfortabelt.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Bærbar og praktisk Holdbar og skridsikker Varm og komfortabel.Produktfarve: Mørkegrå.Hovedmaterialer: polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 188,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Sikker selvopvarmning】Ingen stik eller elektricitet krævet! Sikker brug, spar bekymringer. Den selvopvarmende kæledyrs-pude reflekterer og bevarer dit kæledyrs kropsvarme for at gøre dem varme og behagelige. Den termiske katte hunde seng vil effektivt holde varmen på kolde dage.【Vaskbar & Anti-Slip】Den bløde hunde katte måtte er maskinvaskbar, nem at pleje og holde ren. Genanvendelig og holdbar. Den anti-slip silikone på bunden af måtten forbedrer sikkerheden effektivt.【Blød berøring】Den bløde plysede hunde tæppeoverflade giver en varm og behagelig følelse, hvilket giver en sød nat for dit søde kæledyr. Ideel gave til killinger, katte, kaniner, hvalpe, hunde, ældre og artritiske kæledyr.【Multianvendelig】Den termiske kæledyrs-pude fungerer godt på gulvet, sengen, sofaen, bilsædet, især udenfor i katte- eller hundehuset. Let og bærbar, det er perfekt til at give dine kæledyr varme næsten overalt!【Findes i 5 størrelser】Den rigtige størrelse på selvopvarmende hvalpemåtte kan give dit kæledyr mere komfort, så tjek størrelsesguiden, før du køber. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Dimensioner
Bredde720 mm.
Dybde1150 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.