Samson 2000W Rustfrit Stål Panini grill

Aigostar Aigostar

15902-0

New product

Samson 2000W Rustfrit Stål Panini grill Udvid

Få perfekt grillede panini sandwiches hver gang med Samson 2000W Panini grill i rustfrit stål. Med en effektiv grillkapacitet på 2000W er denne grill det ultimative værktøj til at tilberede lækre og velsmagende panini derhjemme.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse:nbsp;Bageplader 180° flad udlægning
Stainless stålhusnbsp;
Non-stick grillpladenbsp;
Justerbar termostatnbsp;
Aftagelig oliebakkenbsp;
Indikatorlysnbsp;
Trådlængde:nbsp;0,80 m
Produktfarve:nbsp;Sølv&Sort
Hovedmaterialer:nbsp;Bakelit & Aluminium
Ydre materiale:nbsp;Bakelit & Rustfrit stål
Materialer af plade:nbsp;Aluminium
Pladestørrelse:nbsp;L300*W249mm

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 475,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Multifunktionel brug: Denne 4-i-1 bordmodel kan bruges som panini press, sandwich maker, steak grill og rister. Nemmere og sundere til forskellige lejligheder.
Store non-stick plader og temperaturkontrol: Superstore 29,5*23,5 cm2 plader kan tilfredsstille behovet for at grille alle slags mad samtidig med en åbning på 180 grader. Non-stick plader med en temperatur på 290-230℃ giver dig mulighed for at vise dine kulinariske færdigheder.
Rustfrit ståldæksel og aluminiumsplader: Rustfrit stål metaltekstur viser den fashionable stil og er mere holdbar. Aluminiumsplader har egenskaberne høj termisk ledningsevne og opvarmer jævnt. Alt dette hjælper dig med at føle dig godt tilpas, når du laver mad!
Aftagelig drypbakke og lysindikator: Let aftagelig drypbakke vil markant reducere dit arbejde efter måltidet. Lysindikator sikrer din sikkerhed under madlavning.
Kvalitetssikring: GS, CE, RoHS og LFGB certificeret. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.

Dimensioner
Højde129 mm.
Bredde344 mm.
Dybde357 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2000W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.