Metal E27 Lampeholder med 1m Ledning 2x0,75mm²
Perlesort

Aigostar Aigostar

15334-0

New product

Metal E27 Lampeholder med 1m Ledning 2x0,75mm² - Perlesort Udvid

Opgrader dit hjem med denne elegante og stilfulde pendellampe i perlesort. Den moderne metal E27 lampeholder med 1m ledning giver dig mulighed for at skabe en hyggelig belysning i dit hjem.

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 1m.
Wire: 2x0.75mm².
Produktfarve: Perlesort.
Hovedmaterialer: Aluminium & Jern.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 83,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Høj kvalitet Aluminium Materiale】 Loftspendlen er lavet af høj kvalitet aluminiumsmateriale, hvilket gør den holdbar og nem at lede varme væk fra. Den sorte metal loftrose og pendelholder har en moderne og enkel stil. Det flettede stoftextur tilføjer et elegant touch til din loftdekoration.
【Justerbar Længde】 Kabelens længde er op til 1M, du kan løsne kabelglanden i toppen og skubbe kablet ind i loftrosen for at forkorte længden til den ønskede længde. Loftslampeholderens diameter: 4-4,2 cm, den bevægelige låsering kan bruges til at fastgøre lampeskærmen.
【Loftpendel Lysmontering】 Retro lysekrone tilbehørssæt, med skrueguider og skruer. Pendellampens base har en klasse I- og jordledningsstruktur, hvilket er sikkert og pålideligt. Standard E27 lampeholder passer til alle slags E27-pærer, såsom Edison-pærer, LED-pærer, energibesparende pærer, op til 60W (pærer medfølger ikke).
【Let at Installere】 Aigostar vintage pendelmontering inkluderer alt installationsudstyr, som hurtigt og nemt kan monteres på loftet. Sikker og nem at installere. Følg installationsinstruktionerne i manualen for at gennemføre installationsarbejdet sikkert og nemt.
【DIY med Forskellige Lampeskærme】 Lav din egen favoritlyskilde. Anvendes bredt som lysekroneloftlys eller retrodekorationer til køkken, stue, gang, altan, korridor, sal, boghandel, restauranter, barer, caféer osv.
Dimensioner
FatningE27
Effekt & spænding
ForbrugMAX 60W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 250V, 50/60Hz
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.