Lampeholder E27 Metal med 2x0.75mm² Ledning 1m
Guld Bronze

Aigostar Aigostar

15335-0

New product

Lampeholder E27 Metal med 2x0.75mm² Ledning 1m - Guld Bronze Udvid

Trådlængde: 1m.
Tråd: 2x0.75mm².
Produktfarve: Guld bronze.
Hovedmaterialer: Aluminium&Jern.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 83,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Høj kvalitet aluminiumsmateriale】 Loftspendlen er lavet af høj kvalitet aluminiumsmateriale, som er holdbart og let at afgive varme. Den antikke messing loftroset og pendelbeslaget er i en vintage og enkel stil. Den flettede stoftekstur tilføjer et elegant touch til din loftdekoration.
【Justerbar længde】 Kabelens længde er op til 1M, blot løsn kabelglanden øverst og skub kablet ind i loftrosetten for at forkorte længden til den ønskede længde. Loftslampeholderens diameter: 4-4,2 cm, den bevægelige låsering kan bruges til at forbinde lampeskærmen.
【Loftspendellampebeslag】 Retro krystallysekit med skrueguider og skruer. Pendellampebasen har en klasse I og jordledningsstruktur, som er sikker og pålidelig. Standard E27 lampeholder passer til alle slags E27-pærer, såsom Edison-pærer, LED-pærer, energibesparende pærer, op til 60W (pærer medfølger ikke).
【Let at installere】 Aigostar vintagependelbeslag inkluderer alt installationsmateriale, så lampen hurtigt og nemt kan monteres på loftet. Sikker og nem at installere. Følg installationsinstruktionerne i vejledningen for at gennemføre installationen sikkert og nemt.
【DIY med forskellige lampeskærme】 Lav din egen favoritlyskilde, som kan bruges i flere scener, retrostil og skabe forskellige atmosfærer. Det er meget velegnet til barer, caféer, gange, stuer, spisestuer, køkkener, og er et ideelt valg for at vise din stil.
Dimensioner
FatningE27
Effekt & spænding
ForbrugMAX 60W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 250V, 50/60Hz
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.