Sorte Skraldeposer, 0,008mm, 23x32cm, 3 Ruller med Tryk

Nobleza Nobleza

16699-0

New product

Sorte Skraldeposer, 0,008mm, 23x32cm, 3 Ruller med Tryk Udvid

Hold dit hjem rent og organisret med disse sorte skraldeposer. Med en tykkelse på 0,008mm, måler 23x32cm og leveres i 3 ruller med tryk for nem og praktisk opbevaring.

Mængde: sæt
Produktbeskrivelse: 15 stykker / rulle.Produktfarve: Sort.Hovedmaterialer: PE.

Læs mere..

DKK 10,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Værdipakke】Nobleza hundeposer 1080 stykker fordelt på 72 ruller (15 poser per rulle), som nemt kan passe i lommen eller enhver standard poopposeholder, når du går med hunden derhjemme eller udenfor.【Stor & Holdbar】De store hundeposer (21*31,5 cm) har rigelig plads til næsten alle størrelser hundepøller eller kattegrus. Sømmene er stærke, den anden ende er let at binde sammen.【Lækagesikre & Uduftende】Med en tykkelse på 8 mikroner blokerer uduftende hundeposer effektivt lugt og forhindrer, at pøllerne lækker, så du kan holde dine hænder rene og undgå ubehagelige uheld.【Let at bruge】Tydeligt markeret åbningsside og let-at-rive-design. Disse miljøvenlige poopposeprodukter er nemme at bruge, blot adskil fra rullen, ingen flænge, ingen huller og vil ikke gå i stykker.【Miljøvenlige】Hundeposer er designet til at give dine hænder plads, så du kan samle din hunds afføring op og beskytte miljøet. Det er vigtigt for dit kæledyr og miljøvenligt.
Dimensioner
Bredde230 mm.
Dybde320 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.