Sammenfoldelig Anti-Skid Kattegrusmåtte
60x43x1 cm - Sort

Nobleza Nobleza

17569-0

New product

Sammenfoldelig Anti-Skid Kattegrusmåtte - 60x43x1 cm - Sort Udvid

Hold dine gulve rene med denne sammenfoldelige anti-skid kattegrusmåtte i sort. Perfekt til at fange grus og snavs fra din kats poter.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Må ikke vaskes i maskinen. Må ikke udsættes for sol. Produktfarve: Sort. Hovedmaterialer: EVA, Oxford stof.

Læs mere..

DKK 119,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Stor & foldbar

Nobleza kattebakke underlaget er af stor størrelse (60x45cm/23.6*17.7inches), nok til at dække bredden af kattebakken. Det foldbare design gør det nemt at opbevare og spare plads. Det holdbare foldbare kattebakke underlag er fladt, mens det bruges. Du behøver ikke at bruge tid på at få det til at ligge fladt.

Effektivt honningkage design

For at fange spredt kattegrus fra kattens poter og holde rummet rent og pænt, er honningkage designet på vores kattebakke underlag en god fangst, da det har meget store huller til effektivt at fange træ-/tofu-/silica-/krystal kattegrus. Spar tid på rengøring.

Sikkerhed EVA materiale

Katten er en del af vores søde familie. Sikkerhed og miljøvenligt materiale er pålideligt for ham. Nobleza kattebakke underlaget er lavet af ikke-giftigt EVA materiale, som er blødt og behageligt nok for kattene at nyde. Det er en fin gave til din killing.

Skridsikker & vandtæt urin

Med det dobbeltlags design har kattens bakke underlag en skridsikker bund, hvilket gør det stabilt for at sidde fast på gulvet. Bundlaget af kattegrus underlaget er vandtæt, hvilket forhindrer kattens urin i at komme overalt og holder dit gulv og tæpper tørre.

Nem rengøring & vaskbar

Vaskbart kattegrus underlag er nemt at rengøre. Spred simpelthen midteråbningen eller kanten ved Velcro på begge sider for at hælde kattegruset tilbage i boksen til genbrug. Du kan også bruge støvsugeren på hele underlaget eller skylle det med vand.

Dimensioner
Højde10 mm.
Bredde450 mm.
Dybde600 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.