Genbrugelige Træningspuder til Kæledyr
L81 x W72cm - Grå, 2 stk/pose

Nobleza Nobleza

17573-0

New product

Genbrugelige Træningspuder til Kæledyr - L81 x W72cm - Grå, 2 stk/pose Udvid

Hold dit kæledyrs træning ren og hygiejnisk med disse genbrugelige træningspuder i grå. Perfekte til at beskytte dit hjem mod uheld med en praktisk størrelse på 81 x 72 cm og 2 stk. per pose.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Åndbart stof med hurtig og stærk vandabsorptionNem at rengøre i hånden eller i vaskemaskinenBunden er skridsikker og vandtætrecirkulering brug, økonomisk og miljøvenligNydeligt kantet, ridse- og bideresistent.Pakkeindhold: 2 stk.Produktfarve: Grå.Hovedmaterialer: Mesh-stof, vasket bomuld, drypsikret stof.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 199,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Vaskbar og Genanvendelig】Nobleza vaskbare genanvendelige hundetræningspuder er en sikker løsning for hunde, der ofte tygger i engangsmåtter. De kan vaskes i hånden eller maskinen og er et glimrende økonomisk og miljøvenligt valg for at spare penge.【4 Lag Design】Vores hvalpepuder er lavet af 4 lag for at give dig høj beskyttelse. En top blød overflade tørrer hurtigt, et super absorberende bomulds lag, en læk-sikker velour for at låse urinen og en non-slip bund for stabilitet. De 4 lag er syet sammen, sømmene er faste og pæne, svære at rive og glider ikke mod hinanden.【Super Absorption】Disse hundetræningspuder kan absorbere op til fire kopper væske. De kan hurtigt absorbere urin på 2-3 minutter, overfladen kan hurtigt tørre igen. Forhindrer urin i at spilde på gulvet uden pletter og lugte.【Værdifuld Pakke】Sæt med 2 genanvendelige hundetræningspuder i en stor størrelse L på 81*72 cm. Vores hundetræningspuder er mere budgetvenlige og miljøvenlige end engangspuder.【Flere Anvendelsesmuligheder】Ikke kun til træning af hvalpe, disse puder kan bruges i transportkasser under lange rejser, i hundegårde til hunde, der skal holdes inde, og til hvalpeopdræt. De kan også bruges til andre kæledyr og som en løsning på sengevædning hos børn.
Dimensioner
Bredde720 mm.
Dybde810 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.