Aktiveret Kul Kæledyrsunderlag
60x60 cm, Hvid, 50 stk/pose

Nobleza Nobleza

17940-0

New product

Aktiveret Kul Kæledyrsunderlag - 60x60 cm, Hvid, 50 stk/pose Udvid

Holder dit kæledyrsområde rent og lugtfrit med disse Aktiveret Kul Kæledyrsunderlag! Perfekt til beskyttelse mod uheld og lugtgener.

Mængde: pose(50 stk)
Produktbeskrivelse: Aktivt kulmaterialeStærk vandabsorptionEffektiv deodorisering. Pakningsmængde: 50 stk. Produktfarve: Hvid&Grå. Hovedmaterialer: Fluffmasse.

Læs mere..

DKK 135,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Deodorizing】Nobleza 50 stk. hvalpeunderlag med stor størrelse 60x60cm, indeholdende aktivt kul. Dette forhindrer ikke kun væksten af bakterier, men har også funktionen til at fjerne og skjule ubehagelig lugt og holde luften ren, hvilket gør det nemmere at bruge hvalpeunderlaget til kæledyr.【5-lags beskyttelsesdesign】Vores kul hvalpetræningsunderlag består af et 5-lags design for at opnå multifunktion: En anti-gennemløbs overflade der tørrer hurtigt, et superabsorberende polymerark, et kulstof papir til at skjule urinlugt og polymerkerne omdannes til gel, en låsende lag og et beskyttende lag for at opnå trelags lækagesikring.【Super absorberende】Disse hundunderlag har stærke absorberende egenskaber og kan holde mere kæledyrsurin. Det specielt udviklede materiale kan holde det tørt i lang tid. Hvalpeunderlaget har en polymerkerne for at omdanne væske til gel og forhindre lækage.【Med tiltrækningsmidler】Uskadelige feromoner er tilsat til kæledyrsurinunderlaget med en træningsfunktion. Ikke kun kan du lære unge kæledyr at udvikle en regelmæssig vandladningsvane, men det er også et godt valg for dem, der er syge, gamle, eller når en hund skal føde.【Multifunktionel】Hvis vi er nødt til at tage et kæledyr med os eller skal rejse, kan vi også lægge hvalpe-tisseunderlagene i luftkassen eller bagsædet på bilen for at holde det rent. Når vejret er dårligt eller kæledyr ikke kan gå udenfor, kan toiletpuder til kæledyr også være nyttige.
Dimensioner
Bredde600 mm.
Dybde600 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.