Genanvendelige Træningspuder til Kæledyr
60x45 cm, Grå, 3 stk/pakke

Nobleza Nobleza

17941-0

New product

Genanvendelige Træningspuder til Kæledyr - 60x45 cm, Grå, 3 stk/pakke Udvid

Hold din kæledyrs træning ren og hygiejnisk med disse genanvendelige træningspuder i praktisk 3-pak. De er 60x45 cm store, grå og perfekte til at absorbere væske og neutralisere lugt.

Mængde: 1 stk
Pakkemængde: 3 stk.Produktfarve: Grå.Hovedmaterialer: polyester.

Læs mere..

DKK 119,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

ANTI-SLIP & SOFT: Silikonen på bunden af Nobleza genanvendelige hvalpeunderlag har en fantastisk effekt på at forhindre at det glider og holder det på plads. Den vaskbare hundetisemåtte er lavet af blød bomuld og hudvenligt PU, åndbar og vandtæt, hvilket beskytter kæledyrs følsomme poter.

MACHINE WASHABLE: Et sæt med 3 medium vaskbare hvalpeunderlag, størrelse M er 60x45cm. De genanvendelige kæledyrs-tisemåtter kan maskinvaskes eller håndvaskes, genanvendelige og holdbare, hvilket er mere skånsomt for din økonomi og beskytter miljøet sammenlignet med engangspuder.

SUPER ABSORBENT & LEAK-PROOF: De genanvendelige urinunderlag til hunde er sammensat af 4 lag for at have super absorberingsevne og være tæt mod lækager. De kan indeholde op til 4 kopper væske. Den våde overflade kan tørre hurtigt. Lad de genanvendelige tisemåtter for kæledyr være komfortable hele natten.

ENVIRONMENTAL & SAFER: De vaskbare hvalpetræningsunderlag er genanvendelige og holdbare. Reducer affaldet og beskyt miljøet. Især kan de forhindre kæledyr i at tygge på engangs-tisemåtter, hvilket er sikrere.

MULTI-PURPOSE: Velegnet til hvalpe-tisetræning, små hunde- og mellemstore kæledyrsbure, bilsæder, inkontinenssituationer. Det er en god idé at beskytte tæpper, trægulve, møbler, sofaer og bilsæder mod lugten af hår og urin.

Dimensioner
Bredde450 mm.
Dybde600 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.