Vaskbare Kæledyrs Træningspuder, Grå 75x89cm, 2 Stk./Pose

Nobleza Nobleza

17942-0

New product

Vaskbare Kæledyrs Træningspuder, Grå 75x89cm, 2 Stk./Pose Udvid

Hold dit hjem rent og frisk med vores vaskbare Kæledyrs Træningspuder. Den perfekte løsning til at træne og beskytte dit gulv mod uheld fra dine kæledyr.

Mængde: 1 stk
Pakkemængde: 2 stk. Produktfarve: Grå. Hovedmaterialer: polyester.

Læs mere..

DKK 161,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

[NON-SLIP & SOFT] Silikonen på bunden af Nobleza genanvendelige hvalpeunderlag virker godt mod at glide og holder sig på plads. Den vaskbare hundetissemåtte er lavet af blød bomuld og hudvenligt PU, åndbar og vandtæt, der beskytter kæledyrs følsomme poter.[MACHINE WASHABLE] Et sæt med 2 store vaskbare hvalpeunderlag, den store størrelse L er 75 * 89 cm. De genanvendelige kæledyrs-tisseunderlag kan vaskes i maskine eller i hånden, genanvendelige og holdbare, hvilket er et miljøvenligt og pengebesparende valg.[SUPER ABSORBENT & LEAK-PROOF] De genanvendelige urinunderlag til hunde består af 4 lag for at have superabsorberende og lækagesikre evner. Det kan holde op til 4 kopper væske. Den våde overflade kan tørre hurtigt. Lad de genanvendelige tisseunderlag for kæledyr være behagelige hele natten.[ENVIRONMENTAL & SAFER] De vaskbare hvalpe-træningsunderlag er genanvendelige og holdbare. Reducer affaldet og beskyt miljøet. Især kan det forhindre kæledyr i at tygge i engangs-tisseunderlag, hvilket er sikrere.[MULTI-PURPOSE] Velegnet til hundetræningsmåtter, store hundebure, træning af hvalpe, inkontinensmåtte og genanvendelige tisseunderlag til store hunde. Det er en god idé at beskytte tæpper, trægulve, møbler, sofaer og bilsæder mod lugten af hår og urin.
Dimensioner
Bredde890 mm.
Dybde750 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.