LED Sensor Slank Projektør, 50W, 6500K, Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Sensor Slank Projektør, 50W, 6500K, Støbt Aluminium Udvid

Opgrader din belysning med vores effektive LED Sensor Slank Projektør i støbt aluminium. Med 50W og en farvetemperatur på 6500K får du optimalt lys til din have, indkørsel eller facade.

Mængde: 1 stk
Ledningslængde: 225 mm.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Kold

DKK 191,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Støbningsteknologi; udsøgt og tynd Brydende traditionelle ingeniørlamper, ved hjælp af støbningsteknologi, præcisionsproduktion og lampens krop er udsøgt og kompakt, hvilket giver en mere moderne oplevelse med belysning.
Høj kvalitet aluminiumshus Ved at bruge stærkt aluminiumshus og integreret eksteriørdesign, der er modstandsdygtig over for slid og korrosion, forlænges levetiden for lyset.
Infrarød bevægelsessensor Med brugervenligt design og ekstern højsensitiv infrarød sensorteknologi tændes lyset automatisk, når folk kommer inden for sensorens rækkevidde. Den har en sensordetekteringsvinkel på 120 grader, så den kan indstilles til en forsinkelse fra 10 sekunder til 7 minutter, og maksimal sensordistance kan nå op på 8m.
LED-chip Høj lysstyrke lampeperler, der giver langvarigt og stabilt lys, mindre lysaftagning, høj farvegengivelsesindeks, spar energi.
Hærdet glasmaske af høj styrke Der anvendes forstærket højtransmissions hærdet glas, som har god lysgennemtrængning, ensartet og transparent lys, vandtæt og svær at bryde.
180° lamp krop rotation 180° juster strålingsvinklen og opnå præcis belysning.
Fleksibel indstilling af retningen for sensoren i flere vinkler
Professionel beskyttelse; ingeniørkvalitet Beskyttelsesklasse IP65, støvtæt, vandtæt, korrosionsbestandig for at forhindre skader forårsaget af vandindtrængning; arbejdstemperatur -20℃~40℃. Det kan bruges i lang tid under barske miljøforhold med høj temperatur og luftfugtighed og er velegnet til udendørs landskabsbelysning, indendørs dele, belysning af reklameskilte og andre særlige faciliteter.
Funktion indstillinger
1、(SENS) drejeknappen justerer sensorens afstand mellem 2-8 meter. 2、(TIME) Forsinkelsestiden henviser til tiden, sensoren forbliver tændt efter at have registreret en person, der forlader det registrerede område. Forsinkelsestiden kan justeres ved at dreje knappen for at forlænge sensorens varighed (10±3 sekunder til 7±2 minutter). 3、(LUX) Drej knappen for at justere lysintensiteten. Indstil til solmarkeringen (maks) for at arbejde hele dagen, og indstil til månemarkeringen (min) for at indikere, at belysningsintensiteten er mindre end 3LUX for at begynde at arbejde.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6400K
Lysstyrke4500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde56 mm.
Bredde245 mm.
Dybde211 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.