Infrarød Bevægelsessensor 02

Aigostar Aigostar

15104-0

New product

Infrarød Bevægelsessensor 02 Udvid

LED Bevægelsessensor Påbygning - Pir Infrarød - 230V (Max 400W)

Denne PIR Bevægelsessensor er yderst velegnet til brug indendørs på grund af sin IP44 klassifikation.

Bevægelsessensoren er lavet af hvid plast og er meget nem at montere i loftet. Du kan sammenligne det med monteringen af en påbygningsspot. Indstillingen af sensoren er meget nem ved hjælp af de 2 drejeskiver på bagsiden, hvor du kan indstille timeren og sensoren efter ønske.

Justerbar brændetid mellem 10 sek. og 7 minutter, skumringsafbryder til at regulere, om lampen skal fungere ved skumring eller kun i mørke mellem 10 og 2.000 lux.

Specifikationer

Rækkevidde: 6 meter
Forbrug: < 1W
Maks. Tilslutningseffekt: 800W
Maks. Tilslutningseffekt LED: 400W
Kliklyd: Ja
Farve: Hvid, opal mælkehvid
Lux indstilling: Ja
Timerindstilling: Ja
IP rate: IP44

Læs mere..

DKK 103,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Førstevalg til intelligente og energibesparende produkter Hjemme energibesparende belysning bliver hurtigt en mainstream udviklingstendens. Dette produkt er en ny energibesparende lyskontakt med høj følsomhedsdetektion og automatisk skift. Det er energibesparende, miljøvenligt, praktisk og bekvemt, egnet til alle former for hjemmemiljø, bekvemt for ældre og børn derhjemme, og kan give dig en ægte intelligent og energibesparende livsoplevelse.
Infrarød intelligent sensing Adopterer en detektor med høj følsomhed, intelligent chip kontrol, bruger menneskelig bevægelsesinfrarød som kontrolsignalkilde. Når nogen kommer ind i detektionsfeltet, starter den straks med at styre belastningen.
Dimensioner
Højde77 mm.
Bredde55 mm.
Dybde70 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.