Infrarød Bevægelsessensor 05

Aigostar Aigostar

15134-0

New product

Infrarød Bevægelsessensor 05 Udvid

Hold dit hjem sikkert og energieffektivt med vores Infrarød Bevægelsessensor 05. Opdag bevægelser og tænd automatisk lyset - den perfekte løsning til dit smarte hjem.

Mængde: 1 stk
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: ABS.

Læs mere..

DKK 78,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Første valg til intelligente og energibesparende produkter Hjemme energibesparende belysning bliver hurtigt en mainstream udviklingstrend. Dette produkt er en ny energibesparende lyskontakt med høj følsomhed og automatisk skifte. Det er energibesparende, miljøvenligt, praktisk og bekvemt, egnet til alle former for hjemmemiljø, praktisk for ældre og børn derhjemme, og kan give dig en ægte intelligent og energibesparende livsoplevelse.
Enkel udseende Rund topinstallationsdesign, udseendet er hvidt og elegant, moderne og smukt. Bruges både som kontakt og dekoration.
Infrarød intelligent sensor Adopter sensor med høj følsomhed, intelligent chipstyring, brug menneskelig bevægelse infrarød som kontrolsignal kilde. Når nogen kommer ind i detekteringsfeltet, starter det straks med at styre belastningen.
360° detektion Med lille størrelse men bredt detektionsområde, i stand til at detektere og registrere på en helhedsorienteret måde
Automatisk dag- og natgenkendelse Sensoren kan automatisk genkende dag og nat, hvilket kan bruges både om dagen og om natten, bredt anvendt og installeret i korridor, gang, indgang, køkken, altan, badeværelse og andre scener.
ABS-flammehæmmende skal Brug materialer, der opfylder europæiske standarder, høj styrke, korrosionsbestandighed, høj temperaturbestandighed, svær at bryde og deformere, sikker og pålidelig.
Kompatibel med alle slags lamper og elektriske apparater Velegnet til LED-lys, energibesparende lampe, glødepære, loftslampe, udsugningsventilator og andre belastninger.
Detektionsafstand Maksimal detektionsafstand på 6 m i diameter
Følsomhedsindstilling Justerbar fra 10Lux til 2000Lux
Forsinkelsestidsindstilling Justerbar for at forsinke 10 sekunder til 7 minutter
Dimensioner
Højde 75 mm.
Diameter 18 mm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
Datasheet Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.