Solpanel Loftlampe 50W

Aigostar Aigostar

19926-0

New product

Solpanel Loftlampe 50W Udvid

Solpanel Loftlampe 50W er den ideelle løsning til at belyse udendørs områder med solenergi. Med et kraftfuldt solpanel og en lysstyrke på 50W er denne loftlampe praktisk, miljøvenlig og energibesparende.

Mængde: 1 stk
Batteritype: CR2025.
Batterikapacitet: 1*5000mAh.
Solpanel størrelse: L175*W175mm.
Type solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanel strøm: 800mA.
Opholdstid: 12h.
Solpanel effekt: 4W.
Solpanel spænding: DC5V.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: ABS.
Ydre materiale: ABS.

Læs mere..

DKK 233,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv og energibesparende solpanel loftlampe

Denne solpanel loftlampe med en effekt på 50W er designet til at give dig optimalt lys med minimalt energiforbrug. Takket være det medfølgende solpanel kan lampen tilsluttes til en 3.2V forsyning, hvilket gør den ideel til udendørs brug, hvor strømkabler kan være besværlige at installere.

500 lumens og 120 graders spredning

Med en lysstyrke på 500 lumens og en høj spredning på 120 grader sikrer denne loftlampe en jævn og behagelig fordeling af lyset. Uanset om du bruger den til belysning af din terrasse, havegang eller carport, vil denne lampe give dig den perfekte mængde lys.

Holdbar og vejrresistent

Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på at dette produkt er designet til at holde i lang tid. Dens IP65-klassificering gør den vejrresistent og egnet til udendørs brug, da den kan tåle vandstænk og regn. Dimensionerne på 54 x Ø170 mm gør den nem at montere på loftet.

Praktisk og funktionel

Denne solpanel loftlampe er integreret med en lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe yderligere pærer. Med dens elegante design og effektive lysdækning er denne lampe det perfekte valg til enhver udendørs belysningsopgave.

Bemærk: For at sikre optimal ydelse anbefales det at placere solpanelet et sted, hvor det modtager rigelig sollys i løbet af dagen.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør3000/4000/6500K
Lysstyrke500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde54 mm.
Diameter170 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding3.2V
SpændingsintervalDC: 3.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.