Solcelle Væglampe m. Sensor
Områdebelysning - Opdelt væglampe - Længde 3M - 6500K

Aigostar Aigostar

New product

Solcelle Væglampe m. Sensor - Områdebelysning - Opdelt væglampe - Længde 3M - 6500K Udvid

Lyser dit udendørsområde op med vores Solcelle Væglampe m. Sensor! Perfekt til områdebelysning med opdelt design og en længde på 3 meter. Med en kraftig 6500K lysstyrke.

Mængde: 1 stk.
Sensingsafstand: 3-5m.
Sensingsvinkel: 120°.
Batteritype: Lithiumbatterier.
Batterikapacitet: 3,7V 1800mAh.
Størrelse på solcellepanel: L137*B80mm.
Type af solcellepanel: polykrystallinsk silicium.
Solcellepanel strøm: 300mA.
Opladetid: 8 timer.
Solcellepanel effekt: 1,65W.
Solcellepanel spænding: 5,5V.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 164,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv og energibesparende solcelle sensor væglampe

Denne solcelle sensor væglampe er den ideelle løsning til udendørs belysning af dit hjem, have, terrasse eller indkørsel. Med en effekt på 2.4W er den både effektiv og energibesparende, da den bruger solenergi til at oplade batteriet og lyse op om natten.

Lampen har en lysstyrke på 350 lumens, hvilket giver et klart og kraftigt lys, perfekt til at lyse op i mørke områder omkring dit hjem. Den har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke områder.

Med en længde på hele 3 meter kan lampen lyse op i et større område og sikre god synlighed, selv på de mørkeste aftener. Lampen har en farvetemperatur på 6500K, hvilket giver et koldt lys med et blåligt skær.

Denne solcelle sensor væglampe er yderst holdbar og driftsikker, og den leveres med 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på en pålidelig belysningsløsning til lang tid.

Med integreret lyskilde er lampen nem at installere og kræver minimal vedligeholdelse. Den er velegnet til både private hjem og kommercielle områder, hvor effektiv og pålidelig belysning er vigtig.

Investér i denne solcelle sensor væglampe og nyd godt af pålidelig og energibesparende belysning til din udendørsområde!


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke350 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Effekt & spænding
Forbrug2.4W
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.