Solcelle Sensor Væglampe 01
2.3W, 6500K, 1 Stk

Aigostar Aigostar

New product

Solcelle Sensor Væglampe 01 - 2.3W, 6500K, 1 Stk Udvid

Solcelle Sensor Væglampe 01 er en effektiv og energibesparende løsning til udendørs belysning. Med en lysstyrke på 2.3W og en klar hvidt lysfarve på 6500K, er denne væglampe ideel til at skabe tryghed og sikkerhed omkring dit hjem. 1 stk inkluderet i pakken.

Antal: 1 stk
Sensorafstand: 5-8m.
Sensorvinkel: 120°.
Batteritype: Lithium-batterier.
Batterikapacitet: 3.7V1800mAh.
Solpanelstørrelse: L137*B80mm.
Type solpanel: polykrystallinsk silicium.
Tændtid: 8h.
Solpanel kraft: 2W.
Solpanel spænding: 5.5V.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plastik.

Video præsentation:

Læs mere..

  • Kold

DKK 135,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og energibesparende solcelledrevet sensor væglampe

Denne solcelledrevne sensor væglampe er et praktisk og miljøvenligt valg til udendørs belysning. Med en effekt på 2.3W er den både energibesparende og effektiv. Lampen har en lysstyrke på 400 lumens og en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset over et stort område.

Med en farvetemperatur på 6500K giver lampen et koldt, blåligt lys, som kan være ideelt til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration. Selvom denne kulør ikke er så udbredt i Skandinavien, kan den skabe en unik stemning og belysning i forskellige rum og omgivelser.

Denne solcelledrevne væglampe har dimensioner på 30 x 110 x 180 mm og er designet til at kunne bruges udendørs med dens IP65 vurdering, hvilket betyder at den tåler vandstænk og regn. Dette gør lampen ideel til montering ved indgangspartier, i haven eller på altanen, hvor den kan bidrage til både sikkerhed og atmosfære.

Lampen er udstyret med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at skifte pærer eller vedligeholdelse. Den indbyggede sensor registrerer bevægelser og tænder lampen automatisk, hvilket gør den praktisk og brugervenlig.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på en pålidelig og langvarig belysningsløsning med denne solcelledrevne sensor væglampe. Med dens moderne design og funktionelle egenskaber er denne lampe et godt valg til dig, der ønsker en pålidelig og energieffektiv løsning til udendørs belysning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde110 mm.
Bredde30 mm.
Dybde180 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3W
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.