Solpanel Væglampe 50W

Aigostar Aigostar

19920-0

New product

Solpanel Væglampe 50W Udvid

Effektivt oplysende væglampe med 50W solpanel til miljøvenlig belysning af din have eller terrasse. Lys op din udendørs plads med solenergi og slip for bekymringer om strømregninger.

Mængde: 1 stk
Batteritype: CR2025.
Batterikapacitet: 1*5000mAh.
Solpanel størrelse: L175*W175mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanel strøm: 800mA.
Forbliv tændt tid: 12h.
Solpanel effekt: 4W.
Solpanel spænding: DC5V.
Produktfarve: Sort.
Primære materialer: ABS.
Ydre materiale: ABS.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 247,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Solpanel Væglampe 50W

Solpanel Væglampe 50W

Beskrivelse:

Denne solpanel væglampe på 50W er den perfekte løsning til at belyse din udendørs område effektivt og energibesparende. Med en imponerende lysstyrke på 500 lumens og en stor spredning på 120 grader, sikrer den en jævn og bred fordeling af lys, hvilket skaber en behagelig atmosfære omkring dit hjem eller kontor.

Med dimensioner på 63 x Ø175 mm passer denne væglampe smukt ind i enhver udendørs indretning. Den er ideel til montering på ydervægge, hegn eller indkørsler, og med IP65-klassificeringen kan den tåle vandstænk og regn, så du trygt kan bruge den udendørs i al slags vejr.

Denne solpanel væglampe er let at installere og drives af en 3.2V forsyning, hvilket sikrer en pålidelig og stabil strømforsyning. Du behøver ikke bekymre dig om udskiftning af lyskilder, da den kommer med en integreret lyskilde, som har en lang levetid og lavt energiforbrug.

For at give dig ekstra tryghed, kommer denne solpanel væglampe med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på dens kvalitet og holdbarhed. Uanset om du har brug for belysning til haven, terrassen eller gangstierne, så vil denne solpanel væglampe opfylde dine behov på en pålidelig og effektiv måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør3000/4000/6500K
Lysstyrke500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde63 mm.
Diameter175 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding3.2V
SpændingsintervalDC: 3.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.