Solcelle Sensor Væglampe
1.48W, 6500K, 2 stk.

Aigostar Aigostar

New product

Solcelle Sensor Væglampe - 1.48W, 6500K, 2 stk. Udvid

Skab tryghed omkring dit hjem med vores Solcelle Sensor Væglampe - 1.48W og 6500K lysstyrke. Pakken indeholder 2 stk. væglamper til nem installation.

Kvantitet: sæt (2 stk.)
Pakningskvantitet: 2 stk.
Føleafstand: 3m.
Følevinkel: 120°.
Batteritype: Lithium-batterier.
Batterikapacitet: 3,7V 1200mAh.
Solcellepanel effekt: 0,35W.
Solcellepanel spænding: 5V.
Produktfarve: Hvid.

Læs mere..

  • Kold

DKK 182,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse:

Denne solcelle sensor væglampe er den perfekte løsning til at lyse op udendørs områder på en energieffektiv og miljøvenlig måde. Med en effekt på 1.48W og en lysstyrke på 120 lumens, sikrer den et klart og kraftigt lys, selv i mørke omgivelser. Lampen tilsluttes nemt til en 5V forsyning og har en integreret lyskilde, hvilket gør installeringen enkel og hurtig.

Den koldt hvide lysfarve med en temperatur på 6500K giver et klart og skarpt lys med et blåligt skær. Denne nuance er ofte anvendt i specielle miljøer som malerkabiner, akvarier og dekorative belysningssituationer. Lampen har 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra sikkerhed og tryghed ved dit køb.

Med dimensioner på 53 x 101 x 143 mm er denne væglampe kompakt og passer perfekt til montering på facader, hegn eller andre udendørs overflader. Lampen har en IP65 klassificering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk og regn, hvilket gør den velegnet til udendørs brug under forskellige vejrforhold.

Uanset om du har brug for ekstra belysning om aftenen i din have, ved indkørslen eller på terrassen, vil denne solcelle sensor væglampe sikre en pålidelig og effektiv belysning uden at belaste miljøet eller din elregning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke120 lumens
RA>= 70
Dimensioner
Højde101 mm.
Bredde53 mm.
Dybde143 mm.
Effekt & spænding
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.