Solpanel T8 Lampe 50W

Aigostar Aigostar

19927-0

New product

Solpanel T8 Lampe 50W Udvid

Opgrader din udendørs belysning med vores effektive Solpanel T8 Lampe på 50W - nem at installere og miljøvenlig belysning, der oplades med solenergi.

Antal: 1 stk
Batteritype: CR2025.
Batterikapacitet: 1*5000mAh.
Solpanelstørrelse: L175*W175mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanelstrøm: 800mA.
Brændetid: 12t.
Solpanelkraft: 4W.
Solpanelspænding: DC5V.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: ABS.
Ydre materiale: ABS.

Læs mere..

DKK 210,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv og holdbar solpanel T8 lampe til udendørs brug

Denne solpanel T8 lampe er en effektiv og energibesparende løsning til udendørs belysning. Med en effekt på 50W og en lysstyrke på 500 lumens, sikrer denne lampe en kraftig og jævn belysning. Det integrerede solpanel betyder, at lampen kan tilsluttes til en 3.2V forsyning, hvilket gør den ideel til steder uden adgang til traditionel strøm.

Lang levetid og høj kvalitet

Med en høj spredning på 120 grader sikrer denne lampe en ensartet fordeling af lyset, hvilket gør den velegnet til at oplyse større områder udendørs. Lampe har en IP65 klassificering, hvilket betyder at den kan bruges udendørs og tåler både vandstænk og regn. Dette gør den ideel til at belyse have, terrasse, gangstier eller andre udendørsområder.

Holdbar og garanteret kvalitet

Med en garanti på 3 år fra producenten kan du være sikker på at denne solpanel T8 lampe er af høj kvalitet og holdbarhed. Med dimensioner på 236 x Ø28 mm passer denne lampe godt ind i de fleste udendørs miljøer og installationer.

Denne solpanel T8 lampe er en pålidelig og energieffektiv belysningsløsning, der giver dig belysning og sikkerhed udendørs uden behov for at tilslutte til traditionel strøm. Med en solid konstruktion og en kraftig lysstyrke er denne lampe ideel til at skabe et behageligt og sikkert miljø i din have eller udendørsområde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør3000/4000/6500K
Lysstyrke500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde236 mm.
Diameter28 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding3.2V
SpændingsintervalDC: 3.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.