Solcelle Sensor Væglampe 03
1.48W, 6500K (4 stk.)

Aigostar Aigostar

New product

Solcelle Sensor Væglampe 03 - 1.48W, 6500K (4 stk.) Udvid

Solcelle Sensor Væglampe 03 er den ideelle løsning til at lyse op i haven eller ved indgangen. Med en effekt på 1.48W og en farvetemperatur på 6500K får du 4 stk. væglamper, der både er energibesparende og stilfulde.

Mængde: sæt(4stk)
Pakke mængde: 4stk.
Registreringsafstand: 3m.
Registreringsvinkel: 120°.
Batteritype: Lithiumbatterier.
Batterikapacitet: 3.7V 1200mAh.
Solcellepanel effekt: 0.35W.
Solcellepanel spænding: 5V.
Produktfarve: Hvid.

Læs mere..

  • Kold

DKK 350,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Denne solcelle sensor væglampe 03 er en praktisk og energivenlig løsning til udendørs belysning. Med en effekt på 1.48W og en lysstyrke på 120 lumens, leverer denne lampe et kraftigt og klart lys, ideelt til at oplyse din have, terrasse eller gangsti.

Lampen tilsluttes nemt til en 5V forsyning og har en integreret solcellesensor, der aktiverer lyset ved behov. Dette gør den både praktisk og miljøvenlig, da den kun lyser, når det er nødvendigt.

Med en kold hvidt lysfarve på 6500K, giver lampen et skarpt og klart lys med et blåligt skær. Denne farve egner sig godt til områder, hvor der kræves præcis belysning, såsom malerkabiner, akvarier eller specielle dekorationer.

Lampen har en holdbar konstruktion med dimensionerne 53 x 101 x 143 mm og en IP65 klassifikation, hvilket gør den velegnet til udendørs brug, da den tåler vandstænk og regn. Med en producentgaranti på 3 år, kan du være sikker på kvaliteten og holdbarheden af dette produkt.

Samlet set er denne solcelle sensor væglampe 03 en pålidelig og effektiv løsning til udendørs belysning, der kombinerer praktisk funktionalitet med energibesparende teknologi.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke120 lumens
RA>= 70
Dimensioner
Højde101 mm.
Bredde53 mm.
Dybde143 mm.
Effekt & spænding
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.