Solcelle Væglampe m. Sensor
Områdebelysning - Reflektor - Tresidet Belysning - Lille - 6500K

Aigostar Aigostar

New product

Solcelle Væglampe m. Sensor - Områdebelysning - Reflektor - Tresidet Belysning - Lille - 6500K Udvid

Få lys i haven med denne solcelle væglampe med sensor, som sikrer områdebelysning med en tresidet reflektor. Lysstyrken er 6500K og lampen er lille og diskret.

Mængde: 1 stk.
Sensingsafstand: 3-5m.
Sensingsvinkel: 120°.
Batteritype: Lithium-batterier.
Batterikapacitet: 3,7V 1200mAh.
Størrelse på solpanel: L80*B45mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanelstrøm: 80mA.
Tændingstid: 8h.
Solpanel effekt: 0,44W.
Solpanel spænding: 5,5V.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 89,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv og miljøvenlig belysning til udendørsområder

Denne solcelledrevne sensorvæglampe er et ideelt valg, når det kommer til områdebelysning af mindre områder såsom indkørsler, terrasser, haver og stier. Med en effekt på 0.8W leverer denne væglampe en imponerende lysstyrke på 350 lumens og har en høj spredning på 120 grader, som sikrer en jævn fordeling af lyset og giver optimal belysning.

Den solcelledrevne funktion gør denne væglampe både energieffektiv og miljøvenlig, da den oplades i løbet af dagen med solens energi og automatisk tænder ved skumring og slukker ved daggry. Dette gør den også ideel til steder, hvor der ikke er adgang til strøm, og den bidrager til at reducere elregningen og CO2-udledningen. Med en integreret lyskilde er lampen desuden nem at installere og kræver minimalt vedligeholdelse.

Denne væglampe er designet med tre sidet belysning, hvilket giver en bredere lysspredning og gør den velegnet til at belyse større områder. Den koldhvide farvetemperatur på 6500K giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, er den populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Produktet leveres med en 3 års producentgaranti, hvilket sikrer dig, at du kan nyde belysningen uden bekymringer om eventuelle defekter eller problemer i løbet af garantiperioden. Den høje lysstyrke og spredning gør denne væglampe velegnet til at skabe en tryg og sikker atmosfære udenfor dit hjem eller virksomhed.

Uanset om du ønsker at øge sikkerheden i indkørslen, skabe stemning på terrassen eller belyse haven på en energieffektiv måde, er denne solcelledrevne sensorvæglampe et praktisk og pålideligt valg, der kombinerer funktionalitet, design og miljøvenlighed.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke350 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Effekt & spænding
Forbrug0.8W
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.