Solcelle Væglampe m. Sensor
områdebelysning - COB - ensidet belysning - lille - 6500K

Aigostar Aigostar

New product

Solcelle Væglampe m. Sensor - områdebelysning - COB - ensidet belysning - lille - 6500K Udvid

Skab tryghed og sikkerhed med vores Solcelle Væglampe m. Sensor. Med ensidet belysning og en lysstyrke på 6500K er det den perfekte løsning til områdebelysning.

Mængde: 1 stk.
Registreringsafstand: 3-5m.
Registreringsvinkel: 120°.
Batteritype: Lithiumbatterier.
Batterikapacitet: 3.7V1200mAh.
Solpanel størrelse: L80*W45mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanelstrøm: 80mA.
Opladningstid: 8h.
Solpanel effekt: 0.44W.
Solpanel spænding: 5.5V.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 59,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv og elegant solsensor væglampe til områdebelysning

Denne solsensor væglampe er den perfekte løsning til at skabe områdebelysning på en effektiv og stilfuld måde. Med en effekt på 1.1W er denne lampe både energibesparende og miljøvenlig.

Lampen har en imponerende lysstyrke på 130 lumens og et bredt spredningsvinkel på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i det ønskede område. Dette gør den ideel til at skabe en behagelig og funktionel belysning udendørs eller indendørs.

Med en kold hvid farvetemperatur på 6500K giver denne lampe et klart og skarpt lys med et blåligt skær. Selvom denne kulør ikke er så udbredt i Skandinavien, er den populær til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekorationer.

Den solsensor væglampe er udstyret med en COB lyskilde, der sikrer en ensartet og pålidelig belysning. Med en integreret lyskilde er lampen nem at installere og kræver minimal vedligeholdelse.

Produktet kommer med 3 års producentgaranti, hvilket er et tegn på producentens tillid til produktets kvalitet og holdbarhed.

Samlet set er denne solsensor væglampe en pålidelig og effektiv løsning til områdebelysning, der kombinerer funktionalitet med et stilrent design.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke130 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Effekt & spænding
Forbrug1.1W
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.