Nedadrettet Solcelledrevet Væglampe i Plastik
2700K

Aigostar Aigostar

New product

Nedadrettet Solcelledrevet Væglampe i Plastik - 2700K Udvid

Nyd smukt nedadrettet lys i haven med denne solcelledrevne væglampe i plastik. Med en varm farvetemperatur på 2700K skaber den en hyggelig stemning om aftenen.

Mængde: 1 stk.
Anvendelsessteder: Villaer, haver osv.
Batteritype: AA.
Batterikapacitet: 200mAh.
Størrelse på solpanel: L40*B40mm.
Type af solpanel: Amorft silicium.
Solpanelstrøm: 36mA.
Opladningstid: 8-12h.
Solpanelkraft: 0,072W.
Solpanelspænding: DC2V.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 28,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Denne nedadrettet solcelledrevne væglampe i plastik er den perfekte løsning til at lyse op omkring din terrasse, havegang eller indkørsel. Med en effekt på 0.03W er den energieffektiv og miljøvenlig. Lampen tilsluttes til en 1.2V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Lampen har en lysstyrke på 6 lumens og en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke områder. Den varme hvide (2700K) kulør på lyset bidrager til at skabe en afslappende atmosfære, hvor du kan nyde det hyggelige lys og skabe en indbydende stemning.

Denne væglampe er designet til udendørs brug, da den har en IP44 klassificering, der gør den velegnet til at tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Lampen har også en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at vedligeholde og skifter pære er ikke nødvendigt.

Med en producentgaranti på 3 år kan du være sikker på kvaliteten af dette produkt. Skab en hyggelig stemning omkring dit hjem med denne solcelledrevne væglampe, der kombinerer funktionalitet, energibesparelse og et stilfuldt design.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke6 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.03W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.