Solcelle Sensor Væglampe 05
2.4W, 6500K, 2 stk.

Aigostar Aigostar

New product

Solcelle Sensor Væglampe 05 - 2.4W, 6500K, 2 stk. Udvid

Opgrader dit udendørs rum med disse Solcelle Sensor Væglamper. Effektive, energibesparende og lette at installere - perfekte til at skabe en indbydende atmosfære om aftenen.

Mængde: sæt(2stk)
Pakke mængde: 2stk.
Følsomhedsafstand: 3m.
Følsomhedsvinkel: 120°.
Batteritype: Lithiumbatterier.
Batterikapacitet: 3,7V 1200mAh.
Solpanel effekt: 1,2W.
Solpanel spænding: 5,5V.
Produktfarve: Hvid.

Læs mere..

  • Kold

DKK 270,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Solcelle Sensor Væglampe 05 er en praktisk og energieffektiv belysningsløsning til udendørs brug. Med en effekt på 2.4W og en lysstyrke på 260 lumens, giver den et klart og kraftigt lys, perfekt til at lyse op omkring din terrasse, indkørsel eller have.

Lampen tilsluttes til en 5.5V forsyning, og med den integrerede solcellesensor sørger den for automatisk tænding ved skumring og slukning ved daggry. Dette giver dig bekvemmelighed og energibesparelser, samtidig med at den er miljøvenlig.

Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af dette produkt. Lampen er designet i en stilfuld og moderne form, med dimensionerne 114 x 62.5 x 188 mm, hvilket gør den velegnet til montering på væggen uden at virke dominerende.

IP65 klassificeringen betyder, at denne lampe kan tåle vandstænk og regn, hvilket gør den ideel til udendørs brug året rundt. Den er holdbar og vejrbestandig, så du ikke behøver bekymre dig om at skifte den ud i dårligt vejr.

Denne Solcelle Sensor Væglampe 05 er tilgængelig i den kold hvide (6500K) farvetemperatur, som giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er ikke så almindelig i Skandinavien, men den er populær til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekoration.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke260 lumens
RA>= 70
Dimensioner
Højde62.5 mm.
Bredde114 mm.
Dybde188 mm.
Effekt & spænding
Spænding5.5V
SpændingsintervalDC: 5.5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.