Solcelle væglampe
plastik - drop-projektion/RGB - 4 stk

Aigostar Aigostar

New product

Solcelle væglampe - plastik - drop-projektion/RGB - 4 stk Udvid

Solcelle væglamper i plastik med drop-projektion og RGB lys. Pakken indeholder 4 stk lamper til din have eller terrasse.

Mængde: 1 stk.
Batteritype: Ni-MH batteri.
Størrelse på solpanel: D65mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanelparameter: 0.24W DC2V 120mA.
Lyser i: 8-12 timer.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plastik.

Læs mere..

  • RGB

DKK 118,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Beskrivelse af Solcelle Væglampe med Drop-Projektion og RGB, 4 stk

Denne solcelle væglampe er det perfekte valg, når du ønsker at skabe en hyggelig stemning i din have eller på din terrasse. Med drop-projektion og RGB-funktionen kan du skabe forskellige lysscenarier og tilpasse belysningen efter dit behov og stemning.

Data om produktet:

  • Effekt: 0.036W
  • Tilsluttes til: 1.2V forsyning
  • Lysstyrke: 20 lumens
  • Spredning: 120 grader
  • RA værdi: 80-85
  • Garanti: 3 år
  • Lyskilde: Integreret

Med en lysstyrke på 20 lumens og en høj spredning på 120 grader, sikrer denne væglampe en jævn fordeling af lyset, hvilket skaber en behagelig og harmonisk belysning i dine udendørsområder. Lyskvaliteten med en RA værdi på 80-85 betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde.

Denne solcelle væglampe er designet til at være energieffektiv og miljøvenlig, da den oplades ved hjælp af solenergi. Dette gør den ikke kun økonomisk fordelagtig, men også bæredygtig og vedligeholdelsesfri.

Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af dette produkt, og med den integrerede lyskilde behøver du ikke bekymre dig om udskiftning af pærer. Lamperne er lette at montere på væggen og er velegnede til både privat og kommerciel brug.

Skab en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i din have eller på din terrasse med disse solcelle væglampe med drop-projektion og RGB-funktion. Med denne 4 stk pakke får du nok belysning til at oplyse større områder og skabe en fantastisk udendørsoplevelse, uanset tidspunkt på dagen.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB
Lysstyrke20 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.036W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.