Solpanel Væglampe 50W med Sensor

Aigostar Aigostar

19923-0

New product

Solpanel Væglampe 50W med Sensor Udvid

Lyset fra vores Solpanel Væglampe 50W med Sensor lyser automatisk op, når du nærmer dig, og giver sikkerhed og tryghed omkring dit hjem. Med en kraftfuld 50W solcellepanel sikrer denne væglampe effektiv belysning selv på de mørkeste aftener.

Mængde: 1 stk
Registreringsafstand: 8-10m.
Registreringsvinkel: 360°.
Batteritype: CR2025.
Batterikapacitet: 1*5000mAh.
Størrelse på solpanel: L175*W175mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Strøm fra solpanel: 800mA.
Opholdstid: 12h.
Effekt af solpanel: 4W.
Spænding fra solpanel: DC5V.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: ABS.
Ydre materiale: ABS.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 270,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv og miljøvenlig belysning med Solpanel Væglampe 50W med Sensor

Med denne Solpanel Væglampe på 50W får du en effektiv og miljøvenlig løsning til udendørs belysning. Det indbyggede solpanel sikrer, at lampen trækker sin energi direkte fra solens stråler, hvilket gør den både økonomisk fordelagtig og bæredygtig.

Effekt: Med en effekt på 50W leverer lampen en kraftig belysning, der svarer til 500 lumens. Dette gør den velegnet til både praktisk belysning og skabe en hyggelig stemning i din have, på terrassen eller andre udendørs områder.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 500 lumens og en høj spredning på 120 grader sikrer lampen en jævn og bred fordeling af lyset. Dette betyder, at du får en optimal belysning af det ønskede område.

Dimensioner: Med kompakte dimensioner på 63 x Ø175 mm er lampen diskret og nem at placere på væggen uden at virke dominerende. Den minimalistiske design gør den velegnet til forskellige typer af udendørs miljøer.

IP65-klassificering: Lampen har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk samt regn. Dette gør den ideel til montering på facader, ved indgange eller på terrassen, hvor den kan give belysning under alle vejrforhold.

Integreret sensor: Med en integreret sensor registrerer lampen automatisk bevægelser og tænder lyset, når der er behov for det. Dette giver både ekstra sikkerhed og energibesparelse, da lyset kun er tændt, når der er aktivitet i nærheden.

Garanti: Lampen leveres med en 3 års producentgaranti, der dækker eventuelle fejl og mangler. Dette giver dig tryghed og sikkerhed i dit køb af produktet.

Samlet set er Solpanel Væglampe 50W med Sensor en pålidelig og effektiv løsning til udendørs belysning, der kombinerer høj ydeevne med bæredygtighed og brugervenlighed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør3000/4000/6500K
Lysstyrke500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde63 mm.
Diameter175 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding3.2V
SpændingsintervalDC: 3.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.