Solcellesensor Væglampe
3,7W, 6500K, Med Fjernbetjening (1 stk.)

Aigostar Aigostar

New product

Solcellesensor Væglampe - 3,7W, 6500K, Med Fjernbetjening (1 stk.) Udvid

Oplev praktisk og effektiv belysning med denne solcelle væglampe med sensor. Med fjernbetjening og lysstyrke på 3,7W og 6500K. Ideel til have, terrasse eller indkørsel.

Mængde: 1 stk
Sensorafstand: 5-8m.
Sensorvinkel: 120°.
Batteritype: Lithium batterier.
Batterikapacitet: 3.7V1800mAh.
Størrelse på solpanel: L137*B80mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Tid for blivende lys: 8h.
Solpanel effekt: 2W.
Solpanel spænding: 5.5V.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plast.

Læs mere..

  • Kold

DKK 154,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv og praktisk solcellesensor væglampe

Denne solcellesensor væglampe er et ideelt valg, når du ønsker en energieffektiv og praktisk belysningsløsning til dit udendørsområde. Med en effekt på 3,7W og en lysstyrke på 400 lumens, kan denne lampe skabe et klart lys og sikre god synlighed på dine udearealer.

Fjernbetjening inkluderet

Den medfølgende fjernbetjening giver dig mulighed for nemt at tænde og slukke lampen samt justere lysstyrken og sensorfunktionen efter behov. Dette gør det nemt og bekvemt at styre belysningen fra afstand.

Lang holdbarhed og garanti

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at denne solcellesensor væglampe er af høj kvalitet og vil fungere optimalt i lang tid. Du kan derfor trygt investere i denne belysningsløsning med ro i sindet.

Kold hvidt lys med høj spredning

Denne solcellesensor væglampe giver et koldt hvidt lys med en farvetemperatur på 6500K, som er ideel til specielle formål såsom malerkabiner, akvarier og dekorationer. Med en høj spredning på 120 grader sikrer lampen en jævn fordeling af lyset og skaber en behagelig atmosfære.

Vejrbestandig og holdbar konstruktion

Med dimensioner på 30 x 110 x 180 mm og en IP65-klassificering, kan denne solcellesensor væglampe tåle både vandstænk og regn. Den er velegnet til udendørs brug og vil kunne modstå diverse vejrforhold uden problemer. Den integrerede lyskilde gør det nemt at montere lampen uden besvær.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde110 mm.
Bredde30 mm.
Dybde180 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3W
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.