LED Solcellelampe spyd
08 RUSTFRIT STÅL Medusa/RGB

Aigostar Aigostar

21265-0

New product

LED Solcellelampe spyd - 08 RUSTFRIT STÅL Medusa/RGB Udvid

Opgrader din havebelysning med vores moderne LED solcellelampe spyd i rustfrit stål. Med Medusa/RGB-funktionen kan du skabe stemningsfyldt belysning i din have.

Mængde: 1 stk.
Anvendelse af steder: Villaer, haver, etc.
Batteritype: Ni-MH batteri.
Batterikapacitet: 300mAh.
Solpanel størrelse: L50*B60mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanel strøm: 120mA.
Opholdstid: 8-12h.
Solpanel effekt: 0.24W.
Solpanel spænding: DC2V.
Produktfarve: Sølv.
Hovedmaterialer: Rustfrit stål & plastik.

Læs mere..

DKK 63,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv og Miljøvenlig LED Solar Havelygte

Denne LED Solar Havelygte er designet til at skabe en hyggelig atmosfære i din have eller på din terrasse. Med et elegant rustfrit stål design og indbygget RGB lys, kan du skabe smukke lyseffekter, der passer til enhver stemning eller lejlighed.

Data om produktet:

  • Effekt: 0.03W
  • Tilslutning: Tilsluttes til 1.2V forsyning
  • Garanti: 3 års producentgaranti

Denne havelygte er udstyret med LED af højeste kvalitet, hvilket giver en lang og pålidelig drift med en forventet levetid på op til 30.000 timer. Selv efter mange timers brug vil du opleve minimalt fald i lysstyrken, hvilket sikrer vedvarende lyskvalitet.

Det integrerede lyskilde og den professionelle driver sikrer en effektiv og driftssikker ydeevne. LED Solar Havelygten er både energieffektiv og miljøvenlig, da den bruger solenergi til at oplade sig selv i løbet af dagen og lyse op om aftenen og natten.

Medusa/RGB funktionen giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige farver og lysindstillinger, så du kan tilpasse lyset efter dine præferencer. Denne havelygte er nem at installere og vedligeholde, og den er velegnet til udendørs brug takket være det rustfrie stål design.

Skab en magisk stemning i din have med denne LED Solar Havelygte, der kombinerer stilfuldt design med høj kvalitet og lang levetid. Nyd godt af det smukke lys og den miljøvenlige teknologi, som denne havelygte tilbyder.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.03W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.