LED Solcellelampe spyd
0,2W 3000K, 4 stk.

Aigostar Aigostar

New product

LED Solcellelampe spyd - 0,2W 3000K, 4 stk. Udvid

Opgrader din have med disse praktiske LED solcellelamper på spyd. Med en lysstyrke på 0,2W og en varm hvid farvetemperatur på 3000K får du en pakke med 4 stk. lamper til at lyse din have op.

Mængde: sæt(4stk)
Pakke mængde: 4stk.
Batteritype: Ni-MH batteri.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 238,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Romantisk lampeskærm med diamant-snitDen retro lampeskærm og moderne diamant-snit kugle LED-lys giver din have en god balance mellem klassisk dekoration og sjove lyseffekter. Perfekte udendørs lys til haver, terrasser, stier, grænser, damme og indkørsler.2 BelysningstilstandeAigostar sollys til haven bringer 2 belysningstilstande - stabilt eller blinkende lys, for at imødekomme dine forskellige behov ved forskellige lejligheder. Og udstyret med overlegen lyssensor kan disse stilys automatisk slukke/tænde ved skumring og daggry.Vandtæt og Lang LevetidDisse solhavelamper er designet med holdbare materialer og avanceret forseglingsteknologi, som beskytter dem mod sne, vind, slud og frost. De kan stå ude hele året rundt uden at deres ydeevne kompromitteres af dårligt vejr.SolcelledrevetMed direkte fuldt sollys kan disse stavlys med stor kapacitetsbatteri fuldt oplades på 10 timer og give 10 timers hyggelys i et interessant, iøjnefaldende mønster.Specifikation- Aigostar sollys: L12cm*B12cm*H42cm - 4*500mAh AA Ni-Mh Genopladeligt batteri - Blandede Farver - Vandtæt IP44 - Pakke med 4
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke5.5 lumens
Spredning80 grader
Dimensioner
Højde420 mm.
Bredde120 mm.
Dybde120 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.2W
Spænding2V
SpændingsintervalDC: 2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.