LED Solcellelampe spyd
08 PLASTIK Stjerne - 6500K - 12STK

Aigostar Aigostar

New product

LED Solcellelampe spyd - 08 PLASTIK Stjerne - 6500K - 12STK Udvid

Skab en magisk stemning i din have med disse LED solcellelamper i form af stjerner. Perfekt til at lyse op i mørket og skabe hygge under åben himmel.

Mængde: 1 stk.
Batteritypen: NiMH knapcellebatterier.
Solpanel størrelse: L25*B25mm.
Type af solpanel: Amorf silicium.
Solpanelparameter: 0.018W DC2V 9mA.
Tændingstid: 8-12t.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plast.

Læs mere..

  • Kold

DKK 150,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv LED solar havelygte med stjernedesign

Denne LED solar havelygte er perfekt til at lyse op i din have eller langs stierne omkring dit hjem. Med sit stilfulde stjernedesign tilføjer den en hyggelig atmosfære til din udendørsplads, både om dagen og om natten.

Data om produktet:

  • Effekt: 0.006W
  • Tilslutning: Til 1.2V forsyning
  • Lysstyrke: 1.2 lumens
  • Spredning: 120 grader for en jævn fordeling af lyset
  • Farve: Kold hvid (6500K)
  • Garanti: 3 års producentgaranti

Denne havelygte har en kold hvid farve, hvilket giver et skarpt og klart lys med et blåligt skær. Denne farve er ikke så almindelig i Skandinavien, men den er populær til brug i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Lyskilden er integreret i havelygten, hvilket gør den nem og praktisk at anvende. Du behøver ikke bekymre dig om udskiftning af pærer eller batterier, da den drives af solenergi. Placer blot havelygten et solrigt sted i din have, så vil den automatisk oplade i løbet af dagen og tænde om aftenen.

Med en effekt på kun 0.006W er denne LED solar havelygte både energieffektiv og miljøvenlig. Den er også nem at installere, da den ikke kræver tilslutning til elnettet. Havelygten er velegnet til udendørs brug takket være dens holdbare plastikmateriale, som tåler forskellige vejrforhold.

Skab en hyggelig atmosfære i din have med denne LED solar havelygte med stjernedesign. Nyd det bløde og behagelige lys, som den skaber omkring dit hjem og lad den guide dig sikkert gennem natten.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1.2 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.006W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.