LED Solcellelampe
08 PLAST Myggedræberlampe

Aigostar Aigostar

New product

LED Solcellelampe - 08 PLAST Myggedræberlampe Udvid

Lyset skinner klart og effektivt samtidig med, at myggedræberen holder irriterende insekter væk fra dit udendørs område med denne LED Solcellelampe - 08 PLAST Myggedræberlampe.

Mængde: 1 stk.
Anvendelsessteder: Villaer, haver, etc.
Batteritype: Ni-MH batteri.
Batterikapacitet: 300mAh.
Størrelse på solpanel: L60*B60mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanelstrøm: 50mA.
Varighed: 8-12h.
Solpanelspænding: DC2V.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 127,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv LED Solar Have Lampe med Indbygget Myggedræberfunktion

Effekt: 0.03W

Garanti: 3 års producentgaranti

Denne LED Solar Have Lampe er ikke bare en almindelig havebelysning, den har også en integreret myggedræberfunktion, der gør dit udendørs opholdsområde endnu mere behageligt. Med en effekt på kun 0.03W er den både energieffektiv og miljøvenlig.

Lang Levetid: Ved brug af LED af højeste kvalitet garanteres en lang og sikker drift på op til 30.000 timer. Dette kombineret med en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling, sikrer en lang levetid for hele produktet.

Lysfarve: Kold hvid (6500K)

Kold hvid belysning giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne farve er sjældent brugt i Skandinavien, er den populær til formål som malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Den integrerede lyskilde gør installationen nem og enkel. Du behøver ikke bekymre dig om at købe ekstra lyskilder eller pærer. Alt er inkluderet i denne smarte, multifunktionelle lampe.

Med denne LED Solar Have Lampe får du ikke kun belysning til din have, men også en effektiv myggedræber, der kan gøre dit udendørs opholdsområde mere behageligt og hyggeligt, både dag og nat. Det er den perfekte kombination af funktionalitet og design.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
RA>= 70
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.03W
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.