LED Solcellelampe spyd 08 RUSTFRIT STÅL Lille KAPITAL LAMPE/6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED Solcellelampe spyd 08 RUSTFRIT STÅL Lille KAPITAL LAMPE/6500K Udvid

Opgrader din have med denne stilfulde LED solcellespydlampe i rustfrit stål. Med sit slanke design og kraftige lys på 6500K er denne lampe det perfekte valg til at oplyse din have om natten.

Mængde: 1 stk.
Anvendelsessteder: Villaer, haver, etc..
Batteritype: Ni-MH batteri.
Batterikapacitet: 100mAh.
Solpanel størrelsen: L30*W30mm.
Type af solpanel: Amorf silicium.
Solpanel strøm: 18mA.
Opladningstid: 8-12h.
Solpanel effekt: 0.036W.
Solpanel spænding: DC2V.
Produktfarve: Sølv.
Hovedmaterialer: Rustfrit stål & plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv LED SOLAR HAVELAMPE i rustfrit stål med kold hvidt lys

Denne LED SOLAR HAVELAMPE 08 er en stilfuld og praktisk løsning til at lyse din have op på en energieffektiv og miljøvenlig måde. Lampen har en effekt på 0.012W og tilsluttes til en 1.2V strømkilde, hvilket gør den ideel til solopladning og brug udendørs uden behov for ledninger.

Lampen har en lysstyrke på 1.2 lumens og en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og skaber en behagelig atmosfære i din have. Den kraftige spredning gør det muligt at oplyse større områder uden problemer.

Med kold hvid (6500K) belysning giver denne havelampe et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne kulør er sjælden i Skandinavien, er den populær til brug i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer, hvor den kraftige og klare belysning er ønskværdig.

Denne lampe kommer med en 3 års producentgaranti, hvilket sikrer dig et pålideligt og holdbart produkt. Lampen har desuden en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at installere og bruge uden yderligere besvær.

Hvis du leder efter en energieffektiv, holdbar og stilfuld løsning til udendørsbelysning, er denne LED SOLAR HAVELAMPE i rustfrit stål det perfekte valg. Med sit kraftige kold hvide lys og høje spredning vil den skabe en smuk og funktionel belysning i din have, uden at du behøver bekymre dig om strømregninger eller besvær med installationen.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1.2 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.012W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.