LED Solcellelampe spyd 08 PLAST
vertikal søjle/6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED Solcellelampe spyd 08 PLAST - vertikal søjle/6500K Udvid

Opgrader din havebelysning med denne stilfulde LED-solcellelampe i plastik med vertikal søjle design. Den har en koldhvid 6500K lysfarve for en modern og elegant udstråling.

Mængde: 1 stk.
Anvendelse af steder: Villaer, haver, etc..
Batteritype: Ni-MH genopladeligt batteri.
Batterikapacitet: 100mAh.
Størrelse på solpanel: L40xW40mm.
Type af solpanel: Amorft silicium.
Solpanelstrøm: 18mA.
Driftstid: 8-12h.
Solpanel effekt: 0.072W.
Solpanel spænding: DC2V.
Produkt farve: Sølv.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Rustfrit stål.

Læs mere..

  • Varm

DKK 40,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv og holdbar LED Solcellelampe

Denne LED Solcellelampe spyd er en ideel løsning til at belyse din udendørs belægning eller haveareal. Med en effekt på 0.006W og tilslutning til en 1.2V forsyning, er denne lampe energieffektiv og miljøvenlig.

Lampen leverer 1.2 lumens lysstyrke med en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset over et større område. Dette er ideelt til at skabe en belysning, der ikke blot er funktionel, men også æstetisk tiltalende.

Med en varm hvid kulør, skaber lampen en behagelig og afslappende atmosfære i din have eller på din terrasse. Den varme belysning bidrager til en hyggelig stemning, hvor du kan nyde de udendørs omgivelser på behagelig vis.

Produktet er designet med fokus på holdbarhed og lang levetid. Ved at anvende LED af højeste kvalitet kan lampen opnå en driftstid på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Desuden er den udstyret med en professionel og pålidelig driver samt effektiv køling, hvilket sikrer en stabil og langvarig ydeevne.

Yderligere tryghed opnås gennem en 3 års producentgaranti, der dækker eventuelle produktionsfejl eller uventede problemer. Med denne solcellelampe er du derfor sikret en pålidelig og holdbar belysningsløsning til dine udendørs områder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør10000K
Lysstyrke1.2 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.006W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.