LED Solcellelampe spyd 08 RUSTFRIT STÅL
lanterner/6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED Solcellelampe spyd 08 RUSTFRIT STÅL - lanterner/6500K Udvid
LED Solcellelampe spyd 08 i rustfrit stål er et stilfuldt valg til din have eller indkørsel. Med en behagelig 6500K belysning skaber den en hyggelig atmosfære om aftenen.

Mængde: 1 stk.
Anvendelsessteder: Villaer, haver, etc..
Type batteri: Ni-MH batteri.
Batterikapacitet: 100mAh.
Solpanel størrelse: L30*W30mm.
Type solpanel: Amorft silicium.
Solpanel strøm: 18mA.
Opholdstid: 8-12h.
Solpanel effekt: 0.036W.
Solpanel spænding: DC2V.
Produktfarve: Sølv.
Hovedmaterialer: Rustfrit stål & plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 28,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED SOLAR HAVELYGTE 08 RUSTFRIT STÅL, lanterner/6500K

Denne LED solar havelygte er en elegant og funktionel tilføjelse til enhver udendørs rum. Lavet af rustfrit stål, er denne lanterne designet til at holde i mange år uden at blive påvirket af vejr og vind. Den indbyggede solcellepanel gør det nemt at oplade lygten i løbet af dagen og nyde lyset om aftenen uden at skulle bekymre sig om at skifte batterier.

Effekt: 0.012W
Tilslutning: Til 1.2V forsyning
Lysstyrke: 1.2 lumens
Garanti: 3 års producentgaranti

Den kold hvide (6500K) lysfarve giver en klar og lysende effekt, perfekt til at skabe stemning i haven eller på terrassen. Selvom denne kulør ikke er så almindelig i Skandinavien, er den ideel til brug i malerkabiner, akvarier eller som en speciel dekorativ lyskilde i haven.

Den integrerede lyskilde gør det let at sætte op lygten uden at skulle bekymre sig om ekstra installationer. Den er enkel at montere og kræver ingen ledninger, hvilket gør den ideel til enhver udendørs plads.

Udover at være funktionel, tilføjer denne havelygte også et stilfuldt touch til din have eller terrasse. Med sit moderne design og rustfrie stålkonstruktion vil den passe perfekt ind i enhver udendørs indretning.

Så hvis du leder efter en holdbar, energieffektiv og stilfuld løsning til at lyse dit udendørs rum op, er denne LED solar havelygte det perfekte valg. Nyd lyset og atmosfæren, mens du samtidig bidrager til en mere bæredygtig fremtid med solenergi.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6500K
Lysstyrke 1.2 lumens
RA >= 70
Forventet levetid L80 15.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 0.012W
Spænding 1.2V
Spændingsinterval DC: 1.2V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.