LED Solcellelampe spyd 08 RUSTFRIT STÅL
Lille cylindrisk lygte/6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED Solcellelampe spyd 08 RUSTFRIT STÅL - Lille cylindrisk lygte/6500K Udvid

Opnå smuk havebelysning med denne rustfri LED solcellelampe spyd. Den lille cylindriske lygte giver et kraftigt og køligt hvidt lys på 6500K, der lyser din have op om aftenen.

Mængde: 1 stk.
Anvendelsessteder: Villaer, haver osv.
Batteritype: NiMH knapcellebatterier.
Batterikapacitet: 40mAh.
Solpanelstørrelse: L25*W25mm.
Type af solpanel: Amorft silicium.
Solpanelstrøm: 9mA.
Opholdstid: 8-12h.
Solpanel effekt: 0,018W.
Solpanelspænding: DC2V.
Produktfarve: Sølv.
Hovedmaterialer: Rustfrit stål & plast.

Læs mere..

  • Kold

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED SOLCELLE HAVEBELYSNING 08 RUSTFRIT STÅL, Lille cylindrisk lygte/6500K

Dette lille, cylindriske LED solcelle havebelystning i rustfrit stål er en perfekt tilføjelse til enhver have eller udendørs rum. Med en effekt på 0.006W og tilslutning til en 1.2V forsyning, er denne havebelysning energieffektiv og miljøvenlig.

Lygten har en lysstyrke på 1.2 lumens og en høj spredning på 120 grader, sikrer en jævn fordeling af lyset, så hele området bliver oplyst. Det kraftige, koldhvide lys med en farvetemperatur på 6500K giver et klart og skarpt lys med et blåligt skær. Selvom denne farvetone ikke er så almindelig i Skandinavien, er den populær til brug i malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Denne LED solcelle havebelystning kommer med en praktisk 3 års producentgaranti, der sikrer dig kvaliteten og holdbarheden af produktet. Med en integreret lyskilde er det nemt at installere og bruge denne lygte, og den kræver ikke ekstra pærer eller komponenter.

Med sit stilfulde design i rustfrit stål passer denne lille lygte perfekt ind i enhver haveindretning og tilføjer en elegant touch til udendørs områder. Den solcelledrevne funktion gør det nemt at bruge lygten uden at bekymre sig om strømforbrug eller ledninger, hvilket gør det til en praktisk og smart løsning til belysning af din have.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1.2 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.006W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.