LED Solcellelampe spyd 08
Plast, Mikrorille, 6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED Solcellelampe spyd 08 - Plast, Mikrorille, 6500K Udvid

Opgrader din have med denne smarte LED solcellelampe spyd 08. Let at installere og med en høj kvalitet plastkonstruktion og en lysstyrke på 6500K.

Mængde: 1 stkAnvendelsesområder: Villaer, haver, osv..
Batteritype: NiMH knapcellebatterier.
Batterikapacitet: 40mAh.
Solpanelstørrelse: L30*B30mm.
Type af solpanel: Amorft silicium.
Solpanelstrøm: 18mA.
Brændetid: 8-12h.
Solpanelkraft: 0.036W.
Solpanelspænding: DC2V.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plast.

Læs mere..

  • Kold

DKK 18,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv LED solhavebelysning med mikroriller

Dette produkt er en LED solhavebelysning i plast, designet med mikroriller, der sikrer en ensartet og behagelig belysning i din have. Denne model har en lysfarve på kold hvid (6500K), hvilket giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Perfekt til brug i malerkabiner, akvarier eller til speciel dekoration.

Effekt og tilslutning

Denne LED solhavebelysning har en effekt på 0.006W og tilsluttes nemt til en 1.2V forsyning. Lyskilden har en lysstyrke på 1.2 lumens og en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og skaber en behagelig atmosfære i din have.

Holdbarhed og garantier

Produktet kommer med 3 års producentgaranti, som giver dig ekstra tryghed og sikkerhed som forbruger. Med dimensioner på 70 x 305 x 70 mm passer denne belysning perfekt til de fleste udendørs omgivelser. Desuden har den en IP44 certificering, hvilket betyder at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket er ideelt til udendørs brug.

Praktiske egenskaber

Denne LED solhavebelysning kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen enkel og nem. Med en høj spredning på 120 grader og en lysstyrke på 1.2 lumens er denne belysning perfekt til at lyse op i din have om aftenen og skabe en hyggelig stemning. Uanset om du ønsker at fremhæve bestemte områder i haven eller skabe en samlet belysning, vil denne LED solhavebelysning være et ideelt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1.2 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde305 mm.
Bredde70 mm.
Dybde70 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.006W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.