Solcelle Væglampe
nedvask/RGB

Aigostar Aigostar

21197-0

New product

Solcelle Væglampe - nedvask/RGB Udvid

Skab stemning og sikkerhed med denne smarte solcelle væglampe, der kan lyse nedad og skifte farve til RGB for ekstra atmosfære.

Mængde: 1 stk.
Anvendelsesområder: Villaer, haver, osv..
Batteritype: AA.
Batterikapacitet: 200mAh.
Solpanelstørrelse: L40*B40mm.
Type af solpanel: Amorft silicium.
Solpanelstrøm: 36mA.
Brændetid: 8-12h.
Solpanel effekt: 0,072W.
Solpanelspænding: DC2V.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plast.

Læs mere..

DKK 29,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv og miljøvenlig belysning med Solar Væglampe Plastik

Denne moderne og stilfulde væglampe er det perfekte valg, når du ønsker at belyse din have, terrasse eller indkørsel på en effektiv og miljøvenlig måde. Med en effekt på 0.03W er denne lampe designet til at være energieffektiv og driftssikker i mange år fremover. Den tilsluttes nemt til en 1.2V forsyning, hvilket gør den ideel til solcellebelysning, derudover er den nedvaskende og med en RGB funktion, der giver dig mulighed for at skifte lysfarve alt efter behov.

Lysstyrke og spredning

Med en imponerende lysstyrke på 6 lumens og en spredning på 120 grader er denne væglampe perfekt til at skabe en behagelig og jævn belysning af dit udendørsområde. Den brede spredning af lyset sikrer, at området bliver oplyst effektivt og ensartet, hvilket giver dig en behagelig og atmosfærisk belysning, der samtidig er funktionel og praktisk.

Holdbarhed og garanti

Med 3 års producentgaranti kan du være helt tryg ved dit køb af denne Solar Væglampe Plastik. Den er designet og produceret med fokus på høj kvalitet og lang holdbarhed, så du kan nyde godt af lyskilden i mange år fremover uden bekymringer. Lampe er nem at montere og kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på at nyde det behagelige lys, den giver.

Integreret lyskilde

Denne væglampe kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe og skifte lyskilde. Den indbyggede lyskilde sikrer en effektiv og pålidelig belysning, som er nem at styre og bruge. Med Solar Væglampe Plastik får du både stilfuld belysning og praktisk funktionalitet i ét og samme produkt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Lysstyrke6 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug0.03W
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.