Håndholdt Støvsuger 7.2V | 2050mA | Rød Mars

Aigostar Aigostar

15905-0

New product

Håndholdt Støvsuger 7.2V | 2050mA | Rød Mars Udvid

Med vores håndholdte støvsuger kan du nemt og effektivt rengøre dit hjem. Den kraftige 7.2V motor og lette vægt gør rengøringen til en leg. Din støvsuger er i farven rød Mars, der vil tilføje en sjov og moderne touch til din rengøring. Klar til at gøre rengøring sjovere med vores håndholdte støvsuger?

Mængde: 1 stk
Volumen: 0,5L.
Batteritype: Lithium-batterier.
Produktfarve: Rød.
Hovedmaterialer: ABS.
Ydre materiale: ABS.

Læs mere..

DKK 433,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Let og trådløs design】 Tag den med dig og rengør på mindre end 1 kg. Den trådløse støvsuger gør det let at rengøre trapper, køkken, biler, svært tilgængelige hjørner og vægkanter. Du kan hurtigt og nemt rengøre, når du har brug for det.
【Tør & våd brug】 Den håndholdte støvsuger leveres med 2 vedhæftninger: Sprækkeværktøj til at nå snavs i stramme hjørner og rum med lethed; Væske-dyse til at rengøre uventede væskespild problemfrit.
【Kraftig 3KPA sugeevne】 Udstyret med cyklonteknologi kan vores kraftfulde 60W motor give en stærk sugeevne op til 3Kpa. Den kan ikke kun absorbere hår, madrester, partikler let, men også absorbere mindre end 0,1 mikron snavs skjult i sofaen, puden, osv. Et smart valg til både bilrengøring og hjemmerengøring.
【Stor kapacitet & nem at rengøre】 500 ml stor kapacitet støvbæger kan holde mere snavs og tillade dig at tømme snavs uden stress. Den vaskbare og genanvendelige filter er aftagelig og nem at rengøre, du kan vaske filteret med en tandbørste for en mere grundig rengøring.
【Kvalitetssikring】 RoHS og GS certificeret. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål om vores produkter, kan du altid kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.
Dimensioner
Højde 136 mm.
Bredde 106 mm.
Dybde 412 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 60W
Spænding 7.2V
Spændingsinterval DC: 7.2V
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.