Håndholdt Støvsuger 600W
1L - Kabel - Sort - Cyklonteknologi

Aigostar Aigostar

16015-0

New product

Håndholdt Støvsuger 600W - 1L - Kabel - Sort - Cyklonteknologi Udvid

Effektiv håndholdt støvsuger med kraftfulde 600W motor og praktisk 1L beholder. Med stilfuldt sort design, kraftig sugestyrke og cyklonteknologi er rengøringen en leg!

Mængde: 1 stk.
Nøgleegenskaber: Effektiv, praktisk og kraftfuld håndholdt støvsuger med en 600W motor og cyklonteknologi. Ideel til hurtig og nem rengøring derhjemme.
Volume: 1 liter
Kabellængde: 5 meter
Knaptype: Knap
Produktfarve: Rød&Sort
Hovedmaterialer: ABS&PP
Ydre materiale: ABS

Læs mere..

DKK 419,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Kraftfuld Sug

600W støvsuger giver 15kpa kraftfuld sug. Stærkt sug til at samle snavs og fint støv op på hårde gulve og tæpper let. Modsat trådløse støvsugere, behøver du ikke bekymre dig om batteri.

HEPA Dobbelt Filtreringssystem

Opretstående støvsuger med et HEPA filtreringssystem absorberer små støvpartikler, reducerer indholdet af allergener i indeluften og gør det muligt for din familie at nyde et rent miljø. Tip: HEPA kan vaskes og udskiftes.

2-i-1 Design

2-i-1 støvsugere kan omdannes mellem opretstående og håndholdt støvsuger. Det tager kun et trin at skifte børstehovedet let. Det flade støvsugehoved er perfekt til mange typer gulve.

LET

Denne støvsuger vejer kun 1,9 kg, hvilket gør den nem at løfte. 5m kabel og lang krop imødekommer behovene i store rum. 1L støvbeholder, behøver ikke at udskiftes ofte.

Lav Støj

Støjniveauet for håndholdt støvsuger er mindre end 70db. Den ultralight ramme og flade base kan hænges på væggen for nem opbevaring.

Dimensioner
Højde220 mm.
Bredde135 mm.
Dybde370 mm.
Effekt & spænding
Forbrug600W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.