Kæledyrs Neglesliber
3W - L14.2 x B3.1 x H2.5 cm - Sort/Hvid

Nobleza Nobleza

17468-0

New product

Kæledyrs Neglesliber - 3W - L14.2 x B3.1 x H2.5 cm - Sort/Hvid Udvid

Hold din kæledyrs klør i topform med vores effektive og let anvendelige Kæledyrs Neglesliber! Med en kraftfuld 3W motor og kompakt design er denne neglesliber perfekt til dine firbenede venner.

Mængde: 1 stk.
Batteritype: Litiumbatterier
Produktfarve: Sort&Hvid
Hovedmaterialer: ABS

Læs mere..

DKK 210,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【3 Slibeporte】 Vores kæledyrs neglefil har 3 porte til forskellige kæledyr. Du kan justere en passende model til at trimme dine kæledyrs negle afhængigt af deres størrelse og karakteristika. Denne kæledyrs neglefil er egnet til næsten alle racer af kæledyr, og filhovederne er holdbare i brug. Trim dine kæledyrs negle mere let!
【2 i 1 Multi-Funktion Kæledyrspleje Sæt】 Dette perfekte kæledyrspleje værktøj leveres med en hårtrimningshoved og en neglefilhoved, du kan nemt udskifte hoveder i en enhed. Denne hunde neglefil bruger en avanceret diamantbit-sliber for at levere den sikreste og mest behagelige klipning af kæledyrs klør. Klip dine kæledyrs negle smertefrit og præcist, og du kan også trimme din kæledyrs pels uden behov for ekstra værktøj.
【USB Genopladelig & Bærbar】 Den trådløse hunde neglefil er USB genopladelig og har en indikatorlys, der viser batterikapaciteten. Hver neglefil har et indbygget batteri, der holder i 2 timer efter en 2-timers opladning. Den lette og ergonomiske kropsdesign gør det også nemmere at håndtere i din højre eller venstre hånd.
【2-Hastighedsomskifter】 Neglefilen er designet med 2 hastigheder, normal hastighed til slibning af tynde negle og trimning af hår på følsomme områder, mens højere hastighed til slibning af tykke negle og kraftigt hår. Du kan simpelthen vælge den passende hastighed afhængigt af din kæledyrs størrelse og neglehårdhed.
【Lav Støj & Vibration】 Vores kæledyrs neglefil bruger en overlegen motor med lydløs teknologi, der producerer meget lav vibration for at holde kæledyr rolige og hjælpe med at trimme kæledyrs kløer hurtigere og lettere, hvilket kan beskytte dine kæledyr mod frygt og angst. Det gør slibningen mere let.
Dimensioner
Højde25 mm.
Bredde31 mm.
Dybde142 mm.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.