Afbryder med Ledning 2x0,75mm², 1,5m
Sort

Aigostar Aigostar

14947-0

New product

Afbryder med Ledning 2x0,75mm², 1,5m - Sort Udvid

Med denne sorte afbryder med ledning på 1,5 meter får du et pålideligt og sikkert tilbehør til dine el-artikler. Perfekt til ethvert elektrisk projekt med dens 2x0,75mm² tykke ledning.

Mængde: 1 stk.
Længde: 1,5m
Ledningstype: H05VV-F 2x0,75mm²
Stikparameter: 10A 250V~
Farve: Sort
Hovedmaterialer: PVC&Cuprum

Læs mere..

DKK 32,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Høj kvalitetsknap Skiftet er lavet af isolerende PC-materiale, som er sikkert og holdbart, med følsom berøring.
Beskyt børn mod elektrisk stød Hver stikdåse har en uafhængig indre sikkerhedsbeskyttelsesdør, som effektivt kan forhindre indstik af børns fingre eller håndholdte metalgenstande, reducere risikoen for elektrisk stød og fuldt ud beskytte børns sikkerhed.
Modstandsdygtig over for tilslutning og afkobling Holder til 5.000 normale stik
Integreret stik Forstærket vridning forårsager ikke deformation, i overensstemmelse med europæiske certificeringsstandarder.
Europæisk standard strømkabel Høj kvalitets tre-kernet kobberkabel, minimum 32 i hver ledning, god linearitet, lille varme, for at opfylde langvarig fuld belastningsbrug.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.