LED E5
60W Led Panel 4000K (595x1195x10mm) - Hvid

Aigostar Aigostar

New product

LED E5 - 60W Led Panel 4000K (595x1195x10mm) - Hvid Udvid

Opgrader din belysning med vores energieffektive LED panel i størrelsen 120x60 cm. Med en kraftig 60W lysstyrke og en neutral hvid farvetemperatur på 4000K, kan du skabe en behagelig og effektiv belysning i dit rum.

Mængde: 1 stk.
Form: Hvid ramme
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Aluminium&PMMA

Læs mere..

  • Neutral

DKK 666,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

De nye dekorative lamper Den perfekte forening af kunsten at hænge genstande op, der ikke er forårsaget af lampernes indstilling. Dette er den mest fremtrædende funktion ved AIGOSTAR's nye E5-serie produkter. Subtiliteten består i at bruge lyskilden til at skjule bygningsudsmykningen og opretholde den overordnede enhed og perfektion i bygningsudsmykningen. Samtidig opfylder den både belysnings- og dekorationsbehovene.
Tynd og delikat 8 mm tyndt design, aluminiumsramme, behandling med lys sølv eller hvid maling, god varmeafledning; sømløs stavning, enkel og stilfuldt udseende, ændrer aldrig fremragende varmestyring og sikrer LED-lysrørets langsigtede stabilitet.
Optisk design Benytter en unik optisk design, hvor lyslederpladen skaber en ensartet plan glødseffekt uden mørke områder. Høj lysudbytte, lysudbyttet for hvert produkt er cirka 80LM/W.
Fremragende lysudbytte Hele lampens effektivitet kan nå op på 75-85lm/W. En 72W gitterlampepanel skal udstyres med 4 18W T8-rør, som nemt kan udskiftes med en 32W E5-panellys.
Lysens ensartethed Belysningsvinklen er bred med 120°, og lyset er mere jævnt og blødere.
Spar penge uden bekymringer Højtransparent akrylplade, behøver ingen indbygget installation af tilbehør, lavt strømforbrug og besparelse af omkostninger.
Sikker og pålidelig Høj kvalitet strømforsyning, PF-værdien er større end 0,9, ingen flimmer, ingen lyd, ingen blænding, ingen bly, kviksølv og andre skadelige stoffer, ingen infrarød, ingen ultraviolet og ingen termisk effekt.
Stabil og holdbar Lang levetid på 25.000 timer, kan bruges som dekoration selv når den ikke er tændt. Ikke kun er den mere omkostningseffektiv end almindelige lamper, men det er også et miljøvenligt og moderigtigt valg.
Flerfoldig montering Lamperne er nemme at installere, de kan enten indlejres direkte i loftet eller monteres ved hjælp af ophængshullet på bagsiden eller en matchende loftsboks til loftmontering.
Certificeringsmyndighed Produkter godkendt af SGS GS, CE-certificering.
Bemærk
1、Når du installerer, vedligeholder eller tjekker lamperne, skal du slukke for strømmen.
2、Installer lamperne strengt i henhold til instruktionerne.
3、For at undgå elektrisk stød eller at lampen falder ned, skal du ikke adskille eller ændre den.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke6600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Bredde595 mm.
Dybde1195 mm.
Effekt & spænding
Forbrug60W
Erstat357W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.