Bordlamper

Bordlamper

110 varer
Viser 105 - 110 af 110 produkter
  • Træ Bordlampe E14 25W - Hvid Skærm & Base, Dobbelt-pakke Træ Bordlampe E14 25W - Hvid Skærm & Base, Dobbelt-pakke
    Sendes inden for 4-6 dage
    Træ Bordlampe E14 25W
    Hvid Skærm & Base, Dobbelt-pakke
    8433325218171

    Opgrader dit hjem med disse stilfulde træ bordlamper i hvid. Perfekt til at skabe hygge og stemning i ethvert rum. Køb nu og få en dobbeltpakke til en fantastisk pris!Mængde: 2 stk. Kabellængde: 1.5m Produktfarve: Hvid Hovedmaterialer: Træ

    DKK 247,00
    •  Forbrug

      MAX 25W
  • Træ Bordlampe E27 - Hvid Lampeskærm med Brun Base, 21cm Træ Bordlampe E27 - Hvid Lampeskærm med Brun Base, 21cm
    Sendes inden for 7-9 dage
    Træ Bordlampe E27
    Hvid Lampeskærm med Brun Base, 21cm
    8433325212582

    Opgrader dit hjem med denne stilfulde træbordlampe i hvid med en brun base. Den perfekte blanding af elegance og funktionalitet i en kompakt størrelse på 21cm.Mængde: 1 stk. Produktbeskrivelse: Trælampekorpus Design: Enkel Lampeskærm: TEXTELLAMPE SKÆRM Lyskilde: Ikke inkluderet Ledningslængde: 1,5m Farve: Hvid Materialer: Træ

    DKK 247,00
    •  Forbrug

      MAX 60W
  • Træ-Styrbord Lampe E27, 26 - Grå Træ-Styrbord Lampe E27, 26 - Grå
    Sendes inden for 4-6 dage
    Træ-Styrbord Lampe E27, 26
    Grå
    8433325218188

    Skab hyggelig belysning derhjemme med vores moderne Træ-Styrbord Bordlampe i en elegant grå farve. Med en E27 fatning er den nem at bruge og tilføjer stil til ethvert rum.Mængde: 1 stk. Produktbeskrivelse: Udtrækkelig lampearm Udsøgt trækunst: Ja Bagelakering: Ja Lyskilde medfølger: Nej Trådlængde: 1,5 m Produktfarve: Grå Hovedmaterialer: Træ

    DKK 322,00
    •  Forbrug

      MAX 40W
  • Træbordlampe E14 - 25W - Grå Lampeskærm og Fod - Dobbelt Pakke Træbordlampe E14 - 25W - Grå Lampeskærm og Fod - Dobbelt Pakke
    Sendes inden for 4-6 dage
    Træbordlampe E14
    25W - Grå Lampeskærm og Fod - Dobbelt Pakke
    8433325218164

    Opgrader dit hjem med disse elegante træbordlamper i grå nuance. Perfekt til at skabe hyggelig belysning i stuen eller på natbordet - og med en praktisk dobbeltpakke, så du kan sprede lyset i hele hjemmet.Mængde: 2 stk. Trådlængde: 1,5 m Produktfarve: Grå Hovedmaterialer: Træ

    DKK 275,00
    •  Forbrug

      MAX 25W
  • Træfolde-Lampe E27, 26 - Hvid Træfolde-Lampe E27, 26 - Hvid
    Sendes inden for 4-6 dage
    Træfolde-Lampe E27, 26
    Hvid
    8433325218195

    Denne elegante bordlampe i hvid træfinish skaber en hyggelig atmosfære i dit hjem med sit foldbare design og E27 fatning. Perfekt til at lyse op i stuen eller på natbordet.Mængde: 1 stk. Produktbeskrivelse: Sammenklappelig lampearm Fin træudskæring  Bagmaling  Lyskilde er ikke inkluderet.  Trådlængde: 1,5 m Produktfarve: Hvid Hovedmaterialer: Træ

    DKK 322,00
    •  Forbrug

      MAX 40W
  • Uglebase Keramisk Bordlampe - Beige med Hvid Lampeskærm (Pære Ikke Inkluderet) Uglebase Keramisk Bordlampe - Beige med Hvid Lampeskærm (Pære Ikke Inkluderet)
    Sendes inden for 7-9 dage
    Uglebase Keramisk Bordlampe
    Beige med Hvid Lampeskærm (Pære Ikke Inkluderet)
    8433325309992

    Opgrader dit hjem med denne charmerende uglebase keramiske bordlampe i beige med en smuk hvid lampeskærm. Tilføj en hyggelig belysning til ethvert rum (pære ikke inkluderet).Mængde: 1 stk. Kabelleængde: 1.7m Produktfarve: havregryn Hovedmaterialer: Keramik

    DKK 145,00
    •  Forbrug

      MAX 40W

Bordlamper

Bordlamper er en essentiel del af enhver indretning og kan tilføje både stil og funktion til ethvert rum i hjemmet. Vi har et bredt udvalg af bordlamper, der passer til enhver smag og indretningsstil. Uanset om du leder efter en moderne, minimalistisk bordlampe eller en klassisk, elegant lampe, vil du finde det hos os.

Lamper til hjemmet

Vores sortiment af bordlamper til hjemmet er omfattende og inkluderer forskellige stilarter og designs. Vi har lamper i forskellige farver og materialer, der passer til enhver indretningsstil. Uanset om du har brug for en bordlampe til stuen, soveværelset eller kontoret, har vi det perfekte valg til dig.

LED-bordlamper

LED-bordlamper er populære på grund af deres energieffektivitet og lang levetid. Vores udvalg af LED-bordlamper inkluderer forskellige modeller og funktioner som berøringsdæmpning og kalenderfunktion. Disse lamper er ikke kun miljøvenlige, men også stilfulde og moderne.

Sorte bordlamper

Sorte bordlamper er et tidløst valg, der passer til enhver indretningsstil. Vores sortiment af sorte bordlamper inkluderer både moderne og klassiske designs. Uanset om du foretrækker en sort bordlampe med en traditionel lampeskærm eller en mere moderne LED-lampe, kan du finde det hos os.

Hvide bordlamper

Hvide bordlamper kan tilføje en lys og luftig fornemmelse til ethvert rum. Vores udvalg af hvide bordlamper inkluderer forskellige stilarter og materialer, der passer til enhver indretningsstil. Uanset om du leder efter en hvid bordlampe med en keramisk base eller en moderne LED-lampe, vil du finde et bredt udvalg hos os.

Sølv bordlamper

Sølv bordlamper er et elegant og stilfuldt valg til ethvert rum. Vores udvalg af sølv bordlamper inkluderer forskellige designs og finish, der kan tilføje et strejf af glamour til din indretning. Uanset om du leder efter en sølv bordlampe med en moderne metalbase eller en mere traditionel lampe med en sølvfarvet lampeskærm, har du valgmuligheder hos os.

LED-bordlamper med berøringsdæmpning

Vores udvalg af LED-bordlamper med berøringsdæmpning er både praktiske og moderne. Disse lamper giver dig mulighed for at justere lysstyrken ved blot at røre ved lampen. Med denne funktion kan du nemt skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum. Uanset om du har brug for en bordlampe i sort, hvid eller en anden farve, finder du det i vores sortiment.

Bordlamper med USB-opladningsstik

Bordlamper med USB-opladningsstik er ideelle til brug som skrivebordslamper eller natbordslamper. Disse lamper giver dig mulighed for nemt at oplade dine elektroniske enheder som telefoner og tablets, mens du har dem i nærheden. Uanset om du har brug for en bordlampe i sort eller hvid, med USB-opladningsstik, har vi det perfekte valg til dig.

Trådløs mobilopladning bordlamper

Trådløs mobilopladning bordlamper er ideelle til dem, der altid er på farten. Disse lamper giver dig mulighed for nemt at oplade din telefon eller tablet uden behov for kabler eller stik. Du skal bare placere din enhed på lampen, og den vil begynde at oplade. Find den perfekte bordlampe med trådløs mobilopladning i vores sortiment.

Hvid lampeskærm bordlamper

Bordlamper med hvid lampeskærm er et klassisk valg, der passer til enhver indretningsstil. Disse lamper giver et blødt og behageligt lys og kan tilføje et elegant touch til ethvert rum. Uanset om du leder efter en bordlampe med en hvid lampeskærm i keramik eller stof, har du mange valgmuligheder hos os.

Brun base bordlamper

Bordlamper med en brun base tilføjer varme og naturlig skønhed til dit hjem. Disse lamper kan passe perfekt ind i et rum med træmøbler eller brune nuancer. Uanset om du leder efter en bordlampe med en brun keramisk base eller en træbase, finder du det i vores sortiment.

Grå fod bordlamper

Bordlamper med en grå fod er et stilfuldt valg, der passer til moderne indretning. Disse lamper tilføjer et raffineret touch til ethvert rum. Uanset om du leder efter en bordlampe med en grå keramisk fod eller et mere moderne design, har vi et bredt udvalg til dig at vælge imellem.

Lys brun keramisk bordlampe

En lys brun keramisk bordlampe er et smukt valg til ethvert rum. Disse lamper tilføjer varme og naturlig skønhed med deres lysebrune nuancer. Uanset om du leder efter en lille bordlampe eller en større lampe, vil du finde det perfekte valg hos os.

Lysgrå keramisk bordlampe

En lysgrå keramisk bordlampe er et stilfuldt og moderne valg til enhver indretningsstil. Disse lamper tilføjer et subtilt og sofistikeret touch til ethvert rum. Uanset om du leder efter en keramisk bordlampe med en lysgrå lampeskærm eller base, har vi et bredt udvalg af muligheder.

Blå base keramisk bordlampe

En bordlampe med en blå keramisk base tilføjer en frisk og livlig fornemmelse til ethvert rum. Disse lamper kan være et smukt accentstykke og tilføje farve til din indretning. Uanset om du leder efter en bordlampe med en blå keramisk base eller en mere afdæmpet nuance, vil du finde det hos os.

Grå lampeskærm keramisk bordlampe

Bordlamper med en grå lampeskærm og en keramisk base er et stilfuldt og smukt valg til ethvert rum. Disse lamper tilføjer et elegant touch og kan passe perfekt ind i en moderne indretning. Uanset om du foretrækker en lys eller mørkere grå lampeskærm, finder du det i vores sortiment.

Sort lampeskærm keramisk bordlampe

En bordlampe med en sort lampeskærm og en keramisk base er et moderne og stilfuldt valg til ethvert rum. Disse lamper tilføjer et strejf af elegance og kan passe perfekt ind i en modern indretningsstil. Uanset om du leder efter en keramisk bordlampe med en sort lampeskærm i stof eller metal, har du valgmuligheder hos os.

Guld base keramisk bordlampe

Bordlamper med en guld base og en keramisk lampeskærm er et luksuriøst og elegant valg til din indretning. Disse lamper tilføjer et sofistikeret touch til ethvert rum og kan være et flot accentstykke. Uanset om du leder efter en lille eller stor bordlampe med en guld base, vil du finde det i vores sortiment.Vi tilbyder også et bredt udvalg af andre bordlampevalg som USB-opladningsstik, berøringsdæmpning, trådløs mobilopladning og mange flere. Uanset hvilken stil eller funktion du leder efter, har vi den perfekte bordlampe til dit hjem. Gennemse vores sortiment og find den perfekte bordlampe til at opgradere dit hjem i dag.

Filter

Pris
DKK 20 DKK 369
Forbrug
2 60
Fatning
14 27
Lysstyrke
160 950
Diameter
120 1600
Dybde
58 515
Filter