Uglebase Keramisk Bordlampe
Beige med Hvid Lampeskærm (Pære Ikke Inkluderet)

Aigostar Aigostar

14628-0

New product

Uglebase Keramisk Bordlampe - Beige med Hvid Lampeskærm (Pære Ikke Inkluderet) Udvid

Opgrader dit hjem med denne charmerende uglebase keramiske bordlampe i beige med en smuk hvid lampeskærm. Tilføj en hyggelig belysning til ethvert rum (pære ikke inkluderet).

Mængde: 1 stk.
Kabelleængde: 1.7m
Produktfarve: havregryn
Hovedmaterialer: Keramik

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 145,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Elegant and easy to match Eksklusiv form forenes med elegant farve, enkel men modebevidst; lampen har en glat konturdesign, en fryd for øjnene, passer til lyskilden, kaster en varm blød lys i rummet, skaber kunstnerisk æstetisk skønhed, fremhæver temperamentet og ynde i soveværelset.
Keramisk lampekrop Keramisk lampekrop, formet og brændt ved høj temperatur, kompakt struktur, solid base, holdbar og nem at vedligeholde.
TEKSTIL LAMPSKYGGE Stoflampeskærm med fint vævet, transmitterer jævnt og blødt lys uden at blænde og skaber en varm og hyggelig hjemmeatmosfære.
Høj kvalitets lampeholder Udvalgt studie for detaljer, matchet med E14 skrue lyskilde, nem at installere, frit valg mellem varmt lys eller dagslys.
Bred anvendelse Velegnet til at placere den i stuen, soveværelset, studierummet, med funktioner til læsning, opstår om natten og dekoration.
Dimensioner
FatningE14
Højde325 mm.
Bredde200 mm.
Dybde200 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.